ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παρτίζαν: Ο Πάντερ θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα

Παρτίζαν: Ο Πάντερ θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα
INTIME

Βόμβα από την σερβική ιστοσελίδα "sportske.net", αφού σύμφωνα με δημοσίευμά της ο Κέβιν Πάντερ αναμένεται να αποχωρήσει από την Παρτίζαν στο τέλος της σεζόν, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο.

Ο Κέβιν Πάντερ είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Παρτίζαν. Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά της η σερβική ιστοσελίδα "sportske.net", τονίζοντας ότι ο Αμερικανός γκαρντ ετοιμάζεται να ξενοικιάσει το σπίτι που μένει στο Βελιγράδι και έχει ενημερώσει τους γείτονές του ότι αποχωρεί από την ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάντερ το περασμένο καλοκαίρι βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό AKTOR, πριν ωστόσο αποφασίσει τελικά να παραμείνει στην Παρτίζαν με νέο διετές συμβόλαιο. Με βάση ωστόσο το συγκεκριμένο σερβικό δημοσίευμα φαίνεται ότι πλέον ήρθε η ώρα της αποχώρησης για τον Αμερικανό, οπότε - σε περίπτωση που η είδηση επιβεβαιωθεί - μένει να φανεί με ποιον τρόπο θα λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Την φετινή σεζόν ο Πάντερ είχε 15 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μέσο όρο με 35% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ