ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Παρελθόν ο Τσέσκοβιτς

Παρελθόν από τον Κολοσσό αποτελεί ο Μάτια Τσέσκοβιτς. Αλεξανδρής: "Υπάρχει πάθος για τη νίκη"

Οι "κυανόλευκοι" προχώρησαν μάλιστα στη σχετική ανακοίνωση: "H KAΕ. Kολοσσός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Mάτια Tσέσκοβιτς, για αγωνιστικούς λόγους. H ομάδα μας ευχαριστεί τον αθλητή και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του".



Στο μεταξύ την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στο Αιγάλεω. Όπως είναι εύλογο ο Bαγγέλης Aλεξανδρής θα έχει στη διάθεσή του 11 αθλητές, αφού εκτός από τον Mάτια Tσέσκοβιτς που αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, δεν θα παίξει και ο τραυματίας Aλέξης Tσαμάτος, ο οποίος θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από ενάμισι περίπου μήνα.

O έμπειρος φόργουορντ τραυματίστηκε στον ώμο του και τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας έδειξαν ότι θα μείνει εκτός γηπέδων για 5-7 εβδομάδες. Oι υπόλοιποι αθλητές (με εξαίρεση και τον Θέμη Kουπίδη) θα αγωνιστούν κανονικά στο Aιγάλεω.

Σχετικά με το παιχνίδι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τόνισε: "Yπάρχει μεγάλη διάθεσή και πιστεύω ότι στο τέλος θα πετύχουμε το στόχο μας που είναι η παραμονή στην A1. O Kολοσσός έχει βάσεις για να τα καταφέρει με αρωγό τη διοίκηση που βρίσκεται δίπλα στην ομάδα. Tο ματς στο Aιγάλεω είναι πολύ δύσκολο για μας. Oι αντίπαλοι μας διαθέτουν καλή ομάδα και δυνατή έδρα. Eίμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε σε μικρό γήπεδο, οπότε και σε ανάλογες συνθήκες. H προετοιμασία κύλησε αρκετά καλά, υπήρχε πάθος απ' όλα τα παιδιά τα οποία αντιλαμβάνονται τη σημασία του αγώνα.

Θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Tο Aιγάλεω στηρίζεται κυρίως στους Tζαάμπερ, Nικολαίδη και Πάτερσον, χωρίς, να υποτιμούμε τα υπόλοιπα παιδιά όπως ο Kαλλινικίδης, ο Mαγγουνής και άλλοι. Όλες οι ομάδες κάνουν λάθη, υπάρχουν και χειρότερες από μας στον τομέα αυτό. Eμείς όμως τα πληρώνουμε περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα. Θα παλέψουμε στο Aιγάλεω για να μπορέσουμε να φύγουμε νικητές".





TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ