ΠΑΟΚ

Παραμένει ο Ντιαρά

Παραμένει ο Ντιαρά
ΝΤΙΑΡΑ

Κάτοικος του PAOK Sports Arena για δεύτερη σεζόν πρόκειται να μείνει ο διεθνής Γάλλος Μαμούτου Ντιαρά

Όλες τις τελευταίες μέρες ο Μαμούτου Ντιαρά τόνιζε πως για να συζητήσει την παραμονή του στον ΠΑΟΚ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα έπρεπε να τακτοποιηθεί πρώτα η οφειλή στο πρόσωπό του από την περσινή χρονιά ύψους 20.000 ευρώ.
Κάτι που όπως φαίνεται έγινε με τον νέο μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Δημήτρη Δρόσο, με δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis να προαναγγέλλει την παραμονή του Γάλλου φόργουορντ στο δυναμικό της ομάδας. "Μένουν μόνο οι υπογραφές", τόνισε ο Δρόσος με αυτές να είναι πολύ πιθανό να πέσουν ακόμα και στην διάρκεια της σημερινής ημέρας με τον Ντιαρά να στέλνει το υπογεγραμμένο του συμβόλαιο στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Τυπικής διαδικασίας είναι και τα θέματα των Κώστα Βασιλειάδη και Παναγιώτη Καυκή. "Απομένει να μείνουν ελεύθεροι από τον Ολυμπιακό και να υπογράψουν", τόνισε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κάτι που αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να γίνει την Δευτέρα ενώ στην τελική ευθεία είναι και το θέμα της απόκτησης του Αλέξη Κυρίτση.

Με τον διεθνή γκαρντ στην διάρκεια της περασμένης εβδομάδας είχε επικοινωνία ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αργύρης Πεδουλάκης, ενώ όσον αφορά την "πρώτη" για την νέα χρονιά μεταφέρθηκε από την προσεχή Δευτέρα για δύο μέρες αργότερα. Για την προσεχή Τετάρτη 20 του μήνα.

Όσον αφορά τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ στα υπόψη είναι πάντα ο Κ΄Ζελ Ουέσον και ο Αμάρα Σι με αμφότερες να ξεκαθαρίζουν μέσα στις επόμενες μέρες. Σχετικά με το αμερικάνικο δίδυμο αυτό φαίνεται σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Κυρίτσης να είναι δίδυμο ρακέτας.

Κατά τα άλλα στην διάρκεια της χθεσινής μέρας ο Δρόσος μη χάνοντας χρόνο διευθέτησε την οφειλή που υπήρχε προς παίκτες τους οποίους εκπροσωπεί ο Κώστας Παπαδάκης. Οι δυο τους συναντήθηκαν για αρκετές ώρες με αποτέλεσμα να επέλθει συμφωνία για απόσυρση 10 και πλέον προσφυγών με την διευθέτηση χρέους που σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται στις 800.000 ευρώ.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ