Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παραιτήθηκε ο Πρέκας από τον Παναθηναϊκό

Παραιτήθηκε ο Πρέκας από τον Παναθηναϊκό
Πρέκας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πέτρος Πρέκας υπέβαλλε την παραίτηση του από τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Πρώτο σενάριο για δίδυμο των Μάλαμα και Καλέντζου.

Η ήττα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν αναμενόμενο να φέρει ανακατατάξεις στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου. Η αλλαγή ωστόσο ήρθε εκεί που δεν το περιμέναμε με τον Πέτρο Πρέκα να υποβάλλει την παραίτηση του.

Ο προπονητής των πρασίνων, ο οποίος είχε επιδείξει εξαιρετικό έργο κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα, προέβη στη συγκεκριμένη ενέργεια χωρίς ακόμα να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι.

Ο Πρέκας, παρά το γεγονός ότι η παραίτηση του δεν έγινε αρχικά αποδεκτή, επέμεινε και η διοίκηση "σεβάστηκε τη θέληση του" όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Παράλληλα, τονίζεται ότι η "πόρτα" της ομάδας θα είναι πάντα ανοικτή για εκείνον.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Τριφυλλιού, Πέτρος Πρέκας υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση του Συλλόγου. Ωστόσο, σεβαστήκαμε τη θέλησή του και προχωρήσαμε στη λύση της συνεργασίας μας.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κύριο Πρέκα για την προσφορά του στην ομάδα μας και τον διαβεβαιώνει ότι η πόρτα του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοικτή για εκείνον, όποτε και εφόσον θελήσει να επιστρέψει σε αυτόν. Επίσης του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr η διάδοχη κατάσταση του Πρέκα στη τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού θα είναι το δίδυμο των Μαργαρίτα Μάλαμα και Τούλα Καλέντζου.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ