ΙΚΑΡΟΣ

"Παραχώρηση του 90%, δίχως χρέη"

"Παραχώρηση του 90%, δίχως χρέη"

Σε μια διευκρινιστική ανακοίνωση προχώρησε σε σχέση με την παραχώρηση των μετοχών σε περίπτωση που βρεθεί αγοραστής το Διοικητικό Συμβούλιο του Ικάρου.

Ο Ίκαρος Καλλιθέας προχώρησε σε μία διευκρινιστική ανακοίνωση σε σχέση με την παραχώρηση των μετοχών σε περίπτωση που βρεθεί κάποιος αγοραστής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ικάρου ξεκαθαρίζει ότι οποιοσδήποτε υγιής παράγοντας θα ήθελε να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου, θα παραλάβει χωρία αντίτιμο το 90% των μετοχών.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε:

" Το Δ.Σ. του Ικάρου προχώρησε σε μια διευκρινιστική ανακοίνωση σε σχέση με την παραχώρηση των μετοχών σε περίπτωση που βρεθεί ενδιαφερόμενος

Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει διάφορες διερευνητικές κρούσεις προς τον πρόεδρο της ΚΑΕ του Ικάρου Δημήτρη Παπαδόπουλο, αλλά σε άλλα στελέχη της ομάδας μας σε σχέση με την μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ.

Το. Δ.Σ. του Ικάρου, λοιπόν, θέλει να καταστήσει σαφές πως οποιοσδήποτε υγιής παράγοντας θα ήθελε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, θα παραλάβει δίχως αντίτιμο το 90% των μετοχών της (καθώς βάσει νόμου το 10% παραμένει στον Ερασιτέχνη) και δίχως καμία οφειλή είτε προς το δημόσιο, είτε προς φυσικά πρόσωπα.

Δεν τίθεται θέμα, δηλαδή, παραχώρησης μόνο του μάνατζμεντ της ομάδας, με τις μετοχές να παραμένουν στο παρόν ιδιοκτησιακό καθεστώς".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ