ΟΠΑΠ FINAL 8

Παπαθεοδώρου: "Προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι, δείξαμε σεβασμό στον Πανιώνιο"

Παπαθεοδώρου: "Προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι, δείξαμε σεβασμό στον Πανιώνιο"
ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME SPORTS

Με το μυαλό στον Ολυμπιακό βρισκόταν από νωρίς το βράδυ της Παρασκευής (16/2) ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Δεν είχε πολλά να πει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μετά απο την άνετη επικράτηση του Προμηθέα επί του Πανιωνίου το βράδυ της Παρασκευής (16/2) στα Δύο Αοράκια. Το ματς αποδείχθηκε περίπατος, με τους Πατρινούς να ελπίζουν ότι θα είναι ανταγωνιστικοί στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:

"Προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι, δείξαμε σεβασμό στον Πανιώνιο, είναι μια ομάδα της Α2 αλλά έχει ικανούς παίκτες και εμείς θέλαμε να φανούμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί μέχρι τέλους. Είναι σημαντικό για εμάς να βρισκόμαστε στον ημιτελικό. Έχουμε μικρή προετοιμασία για τον επόμενο αντίπαλο που είναι ο Ολυμπιακός".

Ο Νάσος Μπαζίνας, από την πλευρά του, είπε πως: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πηραμε την νίκη, μπηκαμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι κι ας ήταν ο αντίπαλος ομάδα από την Α2. Θα προετοιμαστούμε για το αυριανό πολύ δύσκολο ματς".

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ