EUROLEAGUE

Παπαπέτρου: "Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην προετοιμασία που έχουμε κάνει"

Παπαπέτρου: "Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην προετοιμασία που έχουμε κάνει"
INTIME

Σκληρή ομάδα που τιμωρεί κάθε λάθος χαρακτήρισε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Χαρούμενος που γύρισε στο Βελιγράδι, στο οποίο έζησε πέρυσι ως μέλος της Παρτίζαν, δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στην προπόνηση του Παναθηναϊκού για το Game 3 της σειράς των playoffs της EuroLeague με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αποστολή στο Βελιγράδι: Βασιλική Καραμούζα

Ο Έλληνας φόργουορντ αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην αντίπαλο των πράσινων και στάθηκε στην ψυχολογία που έχει η δική του ομάδα, η οποία έχει δουλέψει καλά και έχει αποδείξει στη διάρκεια της σεζόν ότι κερδίζει και μακριά από το ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όα δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου:

"Είναι ωραίο να βρίσκομαι ξανά εδώ. Και εγώ και ο Ματίας Λεσόρ. Έχουμε αυτοπεποίθηση, ξέρουμε ότι η ομάδα μπορεί να παίξει καλό μπάσκετ και εκτός έδρας, το έχουμε αποδείξει στη διάρκεια της σεζόν. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην προετοιμασία μας. Έχουμε κάνει πολλή δουλειά γι' αυτούς τους αγώνες.

Η Μακάμπι είναι πολύ σκληρή ομάδα, το έχει αποδείξει. Έπαιξε πολύ καλά απέναντί μας, είναι επιθετική, τιμωρεί κάθε λάθος μας, σκοράρει εύκολα καλάθια και επιτίθεται γρήγορα μετά από δικά μας καλάθια. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί αμυντικά. Να είμαστε συμπαγείς. Ο Μπάλντουιν είναι σπουδαίος παίκτης, αγωνίζεται πολλά χρόνια στη Λίγκα, αν δεν αγωνιστεί η Μακάμπι θα πρέπει να προσαρμόσει το παιχνίδι της. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι.

Ο κόσμος καταλαβαίνει, παλεύουμε για κάτι. Εγώ έχω μία σεζόν με σκαμπανεβάσματα, με τραυματισμούς και επεμβάσεις, όμως νιώθω καλά και προσπαθώ να δουλέψω όσο περισσότερο μπορώ για καταστάσεις σαν κι αυτές, για να μπορώ να βοηθήσω. Είναι περίεργο που αντιμετωπίζουμε τη Μακάμπι στο Βελιγράδι. Δεν ξέρω πόσο κόσμο θα έχει το γήπεδο, έχω παίξει σε αυτή την αρένα με κατάμεστες εξέδρες. Θα βγούμε για να παλέψουμε, ξέρουμε πόσο κρίσιμος είναι ο αγώνας".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ