ΑΕΚ

Παπανικολάου: "Πρόκληση για εμένα"

Παπανικολάου: "Πρόκληση για εμένα"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Παπανικολάου μίλησε στο Sport24.gr για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται μπροστά του, αλλά και για την ΑΕΚ. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου αντικατέστησε τον Δημήτρη Λιόγα στον πάγκο της ΑΕΚ (ανακοινώθηκε και επίσημα από τον σύλλογο) και πλέον ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, αυτή την φορά εκτός παρκέ.

Ο νέος τεχνικός της Ένωσης, αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας από το 2007 έως το 2009, ενώ έχει τεράστια καριέρα, μαζεύοντας πολλούς τίτλους.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Παπανικολάου, ο οποίος αναφέρθηκε στη συμφωνία του με την ΑΕΚ που αποτελεί και τον πρώτο σταθμό του στην προπονητική, αλλά και το πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών...

" Από την στιγμή που είπα ότι θα ήθελα να ασχοληθώ με την προπονητική αργά ή γρήγορα θα ερχόταν αυτή η στιγμή και είμαι χαρούμενος που θα το κάνω σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ", ανέφερε αρχικά ο νέος τεχνικός της Ένωσης και πρόσθεσε:

" Για εμένα είναι μία πρόκληση και γνωρίζω ότι δεν θα είναι εύκολο. Δεν θέλουμε να κοιτάζουμε μακριά, θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Για εμένα αυτό που προέχει είναι οι παίκτες μου να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να είναι συγκεντρωμένοι.

Το πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας δεν είναι εύκολο, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες σε δύσκολες έδρες. Όλοι θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ