ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπανικολάου: "Να μην το πάρουμε αψήφιστα"

Παπανικολάου: "Να μην το πάρουμε αψήφιστα"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει το Μαρούσι και ο Κώστας Παπανικολάου επισημαίνει πως η ομάδα του δεν θα πρέπει να πάρει αψήφιστα αυτό το παιχνίδι (21/1, 7μ.μ.). Αγγέλου: "Πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο"

Στον Ολυμπιακό άφησαν στην άκρη την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας καθώς το Σάββατο ακολουθεί νέος αγώνας, με αντίπαλο αυτή τη φορά το Μαρούσι.

Μπορεί η δυναμικότητα των δύο ομάδων να έχει τεράστια διαφορά, ωστόσο ο Ολυμπιακός, είναι έτοιμος να δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό και στο Μαρούσι το οποίο θα αντιμετωπίσει το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Ο Κώστας Παπανικολάου επισήμανε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα: "Σ’ όλα τα παιχνίδια πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο και την προσπάθεια που κάνει πόσο μάλλον όταν αυτή η προσπάθεια γίνεται με τόσα μεγάλα προβλήματα.

Το Μαρούσι δεν θα έχει άγχος στο παιχνίδι κι εμείς δεν θα πρέπει να το πάρουμε αψήφιστα γιατί όταν είσαι χαλαρός μπορείς να έχεις πολλά προβλήματα και δεν μιλάω μόνο για το σκορ".

Από την πλευρά του, ο άμεσος συνεργάτης του Ίβκοβιτς, Βαγγέλης Αγγέλου υπογράμμισε: "Περιμένοντας τη δύσκολη συνέχεια της Ευρωλίγκα, το παιχνίδι με το Μαρούσι έχει χαρακτήρα και ετοιμασίας αλλά και προσαρμογής για τους καινούργιους παίκτες ώστε να μπορέσει η ομάδα να παρουσιάσει ένα πιο σταθερό και καλύτερο πρόσωπο απ’ ότι στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, ιδιαίτερα στην άμυνα.

Το Μαρούσι δίνει τη δική του μάχη κάτω από πολλά προβλήματα αλλά στο μπάσκετ πάντα πρέπει να σέβεσαι και τον εαυτό σου και τον αντίπαλο σε κάθε παιχνίδι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ