ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπανικολάου: "Έχω ακούσει πολλά φέτος, αλλά κάνω την δουλειά μου"

Ο Κώστας Παπανικολάου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι στο Μιλάνο
Ο Κώστας Παπανικολάου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι στο Μιλάνο EUROKINISSI

Για την κριτική που έχει δεχθεί, άδικη κατά την γνώμη του, μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου στην εκπομπή Playmakers, λίγα λεπτά μετά από την νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζάλγκιρις στο Κάουνας.

Αυτό το ματς, πραγματικά το χρειαζόταν. Ο Κώστας Παπανικολάου είναι πλέον... παλιός στον Ολυμπιακό και το βράδυ της Τρίτης (15/3) ήξερε τι έπρεπε να κάνει, για να πάρει η ομάδα του το διπλό στο Κάουνας. Σε 33:40 έβαλε 18 πόντους (3/4 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 3/3 βολές), μάζεψε πέντε ριμπάουντ, μοίρασε τέσσερις ασίστ, έκλεψε δύο μπάλες, κέρδισε δύο φάουλ και με 23 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, οδήγησε τους Πειραιώτες σε μεγάλο διπλό για να δώσει στη συνέχεια ρεσιτάλ στη NOVA και στην εκπομπή Playmakers.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Παπανικολάου:

"Πήραμε μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ. Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε και να φύγουμε με το αποτέλεσμα. Έπρεπε να ματσάρουμε τη δυναμικότητά τους, όταν το κάναμε, έγινε η δουλειά μας πιο εύκολη και όταν ανεβήκαμε στην τέταρτη περίοδο, εκείνοι έπεσαν.

Όσο για εμένα, καλώς ή κακώς δεν έχω την μπάλα στα χέρια μου και η επιθετική μου απόδοση εξαρτάται από τους κύριους εκφραστές της ομάδας. Υπάρχουν ματς που θα κριθώ από τρία σουτ, έχω ακούσει πολλά φέτος αλλά κάνω την δουλειά μου και αυτό που μετράει είναι η νίκη. Ακόμη κι αν δεν βάλω τα σουτ, πρέπει να κερδίζει ο Ολυμπιακός.

Δεν είμαι προληπτικός, αλλά μακάρι να βγουν τα μαντζούνια σε αυτούς που ασχολούνται και να βρεθούμε στο Final Four. Αυτό που κοιτάζουμε εμείς είναι να κάνουμε την δουλειά μας, να ανεβαίνουμε κάθε σκαλί ξεχωριστά και όχι μια σκάλα ολόκληρη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ