ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπαλουκάς: "Eπιστροφή στους τίτλους"

Παπαλουκάς: "Eπιστροφή στους τίτλους"
Παπαλουκάς INTIME SPORTS

Την επιστροφή στους τίτλους επιθυμεί διακαώς ο Θοδωρής Παπαλουκάς

Ο πλεϊμεικερ των "ερυθρόλευκων", σε συνέντευξη του που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό "Νοvasport", αναφέρθηκε στα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση που έχει ο Ολυμπιακός μέχρι σήμερα στους αγώνες και συγκεκριμένα στο ματς με τον Παναθηναϊκό.
Επίσης αποτελεί πρόκληση για τον ίδιο να γευτεί με τους "ερυθρόλευκους" την χαρά του πρωταθλητή, για αυτό το λόγο άλλωστε άφησε και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ώστε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην επίτευξη του στόχου.

" Η εικόνα που δείξαμε με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν η καλύτερη. Πιστεύω ότι ήταν μία παρένθεση. Δεν εκτροχιαστήκαμε από τους στόχους, σε μία εποχή που ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κερδίζει και μετά να παίζει μπάσκετ. Στο τέλος όταν κάνεις τον απολογισμό μετράνε οι νίκες και όχι σε πιο παιχνίδι έπαιξες καλά και σε πιο όχι.

Ο Ολυμπιακός είναι μία νέα ομάδα που βρίσκεται στο στάδιο του μονταρίσματος με πολλούς παίκτες που προσπαθούν να ταιριάξουν στο παρκέ και να βγάλει ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί το καλύτερο δυνατό. Νομίζω ότι βελτιωνόμαστε. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουμε. Το κάνουμε καθημερινά. Η δουλειά είναι διαρκής... Ο συνδυασμός εμπειρίας αλλά και κλάσης και νεών παικτών είναι ιδανικός

", τόνισε ο Παπαλουκάς.

Ο Ολυμπιακός αποτελεί πρόκληση για τον ίδιο ενώ αναφέρθηκε και στα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: " H πρόκληση είναι μεγάλη. Θα μπορούσα να την αρνηθώ αν επέλεγα την σιγουριά της Μόσχας και το κύρος της ΤΣΣΚΑ. Προτίμησα να πάρω το ρίσκο του Ολυμπιακού, ώστε να ζήσω την προσπάθεια της ομάδας που θέλει να γίνει πρώτη. Μου θυμίζει τα πρώτα μου χρόνια στην ΤΣΣΚΑ που όλοι ζούσαμε για αυτό τον σκοπό. Ήθελα να το ξαναζήσω.

Η αλήθεια είναι ότι είχα ξεσυνηθίσει παίζοντας στο εξωτερικό. Νόμιζα ότι όλα αυτά άνηκαν στο παρελθόν. Είναι απαράδεκτο νε τίθεται σε κίνδυνο η ζωή του αθλητή. Η φωτοβολίδα έσκασε μπροστά στον Πέκοβιτς. Πρέπει να θρηνήσουμε θύματά; Ήταν πολύ περίεργα για εμένα που έπαιζα έξι χρόνια στην Ρωσία και έβλεπα οπαδούς να φοράνε την φανέλα μου σε εκτός έδρας ματς και να κρατάνε την ελληνική σημαία".

Για τον Τσίλντρες: " Είναι απίστευτος αθλητής, εξαιρετικός χαρακτήρας και θαυμάσιο παιδί. Αλλά είναι και ένας μπασκεμπολίστας που άλλαξε περιβάλλον και προσπαθεί να προσαρμοστεί. Όλος ο κόσμος έχει πέσει πάνω του θέλοντας να δει πράματα κι θαύματα. Και επειδή είναι πολύ καλός χαρακτήρας δεν θέλει να απογοητεύση κανέναν. Έχει τρομερά προσόντα εγώ που τον βλέπω καθημερινά στις προπονήσεις. Κάνει σπουδαία δουλειά και σύντομα θα παίξει ακόμα καλύτερα".

Για τον Γκριρ: " Eίναι τρομερός. Με εκνευρίζει γιατί ενώ έχει κάνει πράματα και θαύματα, τον βλέπεις μετά το ματς... ξεκούραστο, σαν να μην έχει καν τρέξει και χωρίς στάλα ιδρώτα. Στη Λε Μαν έβαλε 26 πόντους και μας έδωσε μαγάλη νίκη παίζοντας καταπληκτική άμυνα και δίνοντας πάσες".










TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ