ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπαδόπουλος: "Ξεκουράστηκα"

Παπαδόπουλος: "Ξεκουράστηκα"
παπαδοπουλος

"Ξεκουράστηκα ειδικά ψυχολογικά" τόνισε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος που μίλησε για τη νέα χρονιά πρόκληση

"Χρειαζόμουν ένα μήνα ξεκούρασης πριν την έναρξη της προετοιμασίας, γεγονός που μου έκανε καλό. Η περίοδος της ξεκούρασης μου έκανε καλό, ειδικά στον ψυχολογικό τομέα. Δούλεψα τελείως διαφορετικά επειδή δεν ήμουν στην Εθνική και βελτιώθηκα σε πολλούς τομείς.

Δούλεψα με τον Χουάν Τραπέρο και τα πράγματα πήγαν πολύ καλά. Δουλέψαμε πάνω στην φυσική μου κατάσταση και μπόρεσα να αποκτήσω δύναμη και ταχύτητα. Δεν θέλω, όμως, να σταματήσω εδώ. Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Η δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία είναι δύσκολη, αλλά απαραίτητη. Τα αποτελέσματά της θα φανούν στο παρκέ. Πιστεύω ότι η σεζόν που έρχεται θα είναι μακράν καλύτερη της προηγούμενης"

ήταν τα πρώτα του λόγια.

Πιο αναλυτικά δήλωσε: "Η βάση της ομάδας είναι ίδια, αλλά με τις δύο μεταγραφές που κάναμε αποκτήσαμε περισσότερη δύναμη και εμπειρία. Με τον Πέπε ήμασταν συμπαίκτες για έναν χρόνο στον παναθηναϊκό. Είναι σπουδαίος παίκτης και καταλαβαίνουμε πολύ καλά και εύκολα ο ένας τον άλλο στο παρκέ. Ο Μάσεϊ είναι εξαιρετικός παίκτης. Είχαμε βρεθεί πολλές φορές αντιμέτωποι στην Ευρωλίγκα. Με τον Φελίπε Ρέγιες νίωθω πολύ άνετα να παίζω μαζί, γιατί συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο. Κάνουμε καλό δίδυμο στο ζωγραφιστό".


Αναφερόμενος στους φιλάθλους της Ρεάλ τόνισε: "Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την συμπαράστασή τους την περασμένη σεζόν. ήταν υπέροχο. Μας υποστήριζαν πάντα με όλες τους της δυνάμεις και ελπίζω να τους δώσουμε πίσω αυτό που μας δίνουν. Για αυτούς θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα στο παρκέ".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ