ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπαδόπουλος: "Τα παιδιά δεν σταμάτησαν να το πιστεύουν"

Παπαδόπουλος: "Τα παιδιά δεν σταμάτησαν να το πιστεύουν"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Παπαδόπουλος στάθηκε στην πίστη που έδειξαν οι παίκτες του, για να πετύχουν τη μεγάλη ανατροπή και να κατακτήσουν το χάλκινο μετάλλιο στο EuroBasket U20.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την αποστολή του: οδήγησε την Εθνική Νέων Ανδρών στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο EuroBasket U20, μια επιτυχία που μοιάζει -και είναι- πολύ πάνω από τις προσδοκίες που υπήρχαν γι αυτή τη φουρνιά.

Μετά από το φινάλε του συγκλονιστικού μικρού τελικού, ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για την πίστη που έδειξαν οι παίκτες του και αποδείχθηκε καθοριστική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Κάναμε μια μεγάλη ανατροπή. Τα παιδιά το θέλανε πάρα πολύ, αλλά δεν μας έβγαινε το παιχνίδι. Ήμασταν πάρα πολύ άστοχοι, δεν καταφέραμε από την αρχή να βρούμε ρυθμό, γιατί εμείς είμαστε ομάδα που βρίσκει ρυθμό από την άμυνά της. Το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο και παρότι συνεχίσαμε να είμαστε άστοχοι, τα παιδιά δεν σταμάτησαν να το πιστεύουν και θεωρώ πως πήραμε ένα μετάλλιο που σίγουρα το αξίζουμε. Όλα τα παιδιά αξίζουν ευκαιρίες, το μόνο που χρειάζονται είναι καθοδήγηση, εμπιστοσύνη και υπομονή. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ