ΠΑΟΥ ΓΚΑΣΟΛ

Πάου Γκασόλ: "Μου λείπει η αδρεναλίνη του ανταγωνισμού"

Ο Πάου Γκασόλ με τη φανέλα της Ισπανίας
Ο Πάου Γκασόλ με τη φανέλα της Ισπανίας PHOTO CREDITS: © 2021 CHARLIE NEIBERGALL / AP IMAGES

Ο Πάου Γκασόλ μίλησε στη Marca και παραδέχθηκε πως του λείπει η αγωνιστική δράση, περίπου δυόμιση μήνες μετά το "αντίο" που είπε.

Έχουν περάσει ήδη δυόμιση μήνες από την ημέρα που ο Πάου Γκασόλ ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την δράση, αλλά -απ' ότι φαίνεται- ο 41χρονος ψηλός δεν έχει ακόμη συνηθίσει τη νέα καθημερινότητά του.

Ο εμβληματικός ηγέτης της "ρόχα" μίλησε στη Marca, όπου παραδέχθηκε πως του λείπει η αγωνιστική δράση και η αδρεναλίνη που αυτή δημιουργεί.

"Μου λείπει η αδρεναλίνη που προκαλεί ο ανταγωνισμός, παρά το γεγονός πως έχασα δύο χρόνια με τραυματισμό, πριν παίξω για την Μπαρτσελόνα. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με την πανδημία, με βοήθησαν προκειμένου να δώσω την ενέργειά μου σε άλλες δραστηριότητες και χόμπι" ανέφερε αρχικά ο Πάου Γκασόλ, ο οποίος εξήγησε πως "παρακολουθώ την ομάδα, μου αρέσει γενικά να βλέπω αγώνες από την τηλεόραση. Προσπαθώ να βλέπω όσο περισσότερους αγώνες μπορώ, ειδικά του ΝΒΑ".

Σε ερώτηση για το αν το φινάλε που είχε, ήταν αυτό που περίμενε, απάντησε πως "ναι, τελικά ήταν. Για ένα διάστημα φοβήθηκα πως οι τραυματισμοί θα με υποχρέωναν σε απόσυρση. Αλλά στο τέλος, χάρη στους ανθρώπους που με βοήθησαν να ανακάμψω, ήμουν σε θέση να πω "αντίο" στο άθλημα που αγαπώ τόσο πολύ, μέσα από το γήπεδο. Αποσύρθηκα ως ενεργός αθλητής στα 41 μου, τι περισσότερο θα μπορούσα να θέλω;".

Θυμίζουμε πως ο Πάου Γκασόλ φόρεσε πέρσι (στο β' μισό) τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, με την οποία έφτασε μέχρι τον τελικό του Final Four. Φέτος δεν εντάχθηκε σε κάποιον σύλλογο έως ότου ανακοινώσει το "αντίο" στην δράση στις 5 Οκτωβρίου.

TAGS ΠΑΟΥ ΓΚΑΣΟΛ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ