ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μοιράζει σε ανέργους 33 εισιτήρια διαρκείας που αγόρασε ο σύνδεσμος φιλάθλων Στουτγκάρδης

ΠΑΟΚ: Μοιράζει σε ανέργους 33 εισιτήρια διαρκείας που αγόρασε ο σύνδεσμος φιλάθλων Στουτγκάρδης
EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι ο σύνδεσμος φιλάθλων Στουτγκάρδης αγόρασε εισιτήρια διαρκείας για την νέα σεζόν και 33 από αυτά θα δοθούν σε ανέργους φίλους της ομάδας, σε μία όμορφη κίνηση.

Η αγάπη για τον ΠΑΟΚ δεν έχει σύνορα για τους οπαδούς του. Αυτό φάνηκε για ακόμα μία φορά από την σπουδαία κίνηση που προχώρησε ο σύνδεσμος φιλάθλων της ομάδας στην Στουτγκάρδη, που αγόρασε μαζικά εισιτήρια διαρκείας, κάτι που οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε μία απόφαση να μοιράσει 33 από αυτά σε ανέργους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Υλοποιώντας την επιθυμία του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Στουτγκάρδης, που προχώρησε σε μαζική αγορά εισιτηρίων διαρκείας, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco θα διαθέσει ΔΩΡΕΑΝ σε ανέργους, τα 33 από τα εισιτήρια που αγόρασαν οι φίλοι της ομάδας από τη γερμανική πόλη.

Ευχαριστούμε τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Στουγκάρδης για τη στήριξη και με αφορμή την εξαιρετική τους πρωτοβουλία, ανακοινώνουμε ότι όσοι άνεργοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ επιθυμούν να διεκδικήσουν ένα από τα 33 εισιτήρια διαρκείας, θα πρέπει να στείλουν από σήμερα μέχρι και τις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (28/9/2022) e-mail στο [email protected] με τα απαιτούμενα στοιχεία, τα οποία είναι:

-Ονοματεπώνυμο

-Αριθμός δελτίου ανεργίας

-Τηλέφωνο επικοινωνίας

*Σε περίπτωση που επιθυμείτε να λάβετε το εισιτήριό σας ταχυδρομικά, θα πρέπει να επισυνάψετε στο email την κάρτα ανεργίας σας, αλλά και τη διεύθυνση παράδοσης.

*Αν επιθυμείτε να παραλάβετε το εισιτήριό σας από το “PAOK Sports Arena”, μπορεί να προσκομίσετε την κάρτα ανεργίας κατά την παραλαβή του εισιτηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2310-472551 (10:00-18:00) ή να επικοινωνήσετε μέσω email στο [email protected]

Η κλήρωση για τους νικητές θα γίνει την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022.

Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email ή τηλεφωνικά για τον τρόπο παραλαβής του εισιτηρίου τους και θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα εισιτήρια διαρκείας τους, από το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ mateco για τη νέα αγωνιστική περίοδο, τον αγώνα με την γαλλική JDA Dijon. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την ερχόμενη Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 στις 19:30 για την 1η αγωνιστική του Basketball Champions League".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ