STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ - Λαύριο λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στο δεύτερο

Ο Παπαντωνίου και ο Λοβ σε αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή την σεζόν 2020/21
Ο Παπαντωνίου και ο Λοβ σε αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή EUROKINISSI

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αναβολη του αγώνα του ΠΑΟΚ με το Λαύριο για την 2η αγωνιστική της Basket League λόγω των πολλαπλών κρουσμάτων κορονοϊού στο δεύτερο.

Ο αγώνας ΠΑΟΚ - Λαύριο για την 2η αγωνιστική της Basket League που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο (31/10) αναβλήθηκε όπως ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ. Ο λόγος είναι τα πολλαπλά κρούσματα κορονοϊού στο Λαύριο, που έχουν φτάσει το διψήφιο νούμερο.

Αυτός είναι ο δεύτερος αγώνας του Λαυρίου που αναβάλλεται, αφού είχε αναβληθεί και ο αγώνας με τον Προμηθέα για την 1η αγωνιστική. Παράλληλα είναι ο δεύτερος αγώνας της 2ης αγωνιστικής που αναβλήθηκε, αφού ο ΕΣΑΚΕ πήρε την ίδια απόφαση για τον αγώνα του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους Πατρινούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

"Με δεδομένη την βεβαρημένη επιδημιολογική κατάσταση στην ομάδα του Λαυρίου Megabolt, το νέο κρούσμα κορωνοϊού που βρέθηκε χθες (26/10) και με βάση το Υγειονομικό Πρωτοκόλλο μετά από εισήγηση της Υγειονομικής Επιτροπής αναβάλλεται η προγραμματισμένη για το Σάββατο 31 Οκτωβρίου συνάντηση ΠΑΟΚ – Λαύριο Megabolt της 2ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Basket League και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΛΑΥΡΙΟ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ