ΛΑΥΡΙΟ

Λαύριο: Αναβλήθηκε ο αγώνας με τον Προμηθέα λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού

Λαύριο: Αναβλήθηκε ο αγώνας με τον Προμηθέα λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού
Η φανέλα του Λαυρίου EUROKINISSI

Ο αγώνας Λαύριο - Προμηθέας για την 1η αγωνιστική της Basket League αναβλήθηκε λόγω των τεσσάρων θετικών κρουσμάτων στους γηπεδούχους.

Ο αγώνας του Λαυρίου με τον Προμηθέα για την 1η αγωνιστική της Basket League αναβλήθηκε έπειτα από απόφαση του ΕΣΑΚΕ. Τα θετικά κρούσματα κορονοϊού στους γηπεδούχους, τα οποία μάλιστα πλέον δεν είναι τρία αλλά τέσσερα, ήταν ο λόγος που πάρθηκε η απόφαση.

Με τον κορονοϊό να ορίζει πλέον τις τύχες του αθλητικού - και όχι μόνο - κόσμου, η απόφαση ήταν αναμενόμενη, αφού έπρεπε να τηρηθεί το πρωτόκολλο ασφαλείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Συνεδρίασε σήμερα 20 Οκτωβρίου 2020, η Υγειονομική Επιτροπή του ΕΣΑΚΕ, η οποία εισηγήθηκε στην Επιτροπή Πρωταθλήματος του Συνδέσμου, την αναβολή του αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Basket League μεταξύ των ομάδων Λαύριο Megabolt - Προμηθέας Πάτρας, καθώς στο Λαύριο Megabolt βρέθηκαν τέσσερα θετικά κρούσματα Covid 19. Βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου παρ. 10.4.3 η ως άνω εισήγηση έγινε ομόφωνα δεκτή από την Επιτροπή Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ και ο αγώνας θα οριστεί σε νέα ημερομηνία".

TAGS ΛΑΥΡΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ