ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ και Μάλκολμ Γκρίφιν έλυσαν την συνεργασία τους

Ο Μάκλομ Γκρίφιν
Ο Μάκλομ Γκρίφιν PHOTO CREDITS: ©BASKETBALLCL

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο Μάλκολμ Γκρίφιν, ο οποίος έλυσε την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Τετάρτης (26/1).

Παρελθόν αποτελεί για τον ΠΑΟΚ ο Μάλκολμ Γκρίφιν, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την Τετάρτη (26/1) την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό γκαρντ που είχε 8.8 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ σε οκτώ αγώνες στη Stoiximan Basket League και 16.5 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ σε τέσσερα ματς στο Basketball Champions League.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του ΠΑΟΚ:

"Ο Malcolm Griffin αποτέλεσε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας του ΠΑΟΚ mateco και τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα μας. Δυστυχώς, ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό, δεν επιτρέπει την επιστροφή του σε σύντομο χρονικό διάστημα και για τον λόγο αυτό, οδηγηθήκαμε σε μία δύσκολη απόφαση για την λύση της συνεργασίας μας.

Η απόφαση αυτή θα δώσει στο Malcolm τον απαραίτητο χρόνο για την καλύτερη δυνατή αποθεραπεία του και στην ομάδα μας τη δυνατότητα να καλύψει το πολύ σημαντικό κενό που δημιουργεί η απουσία του. Κρατάμε όλες τις καλές στιγμές που περάσαμε μαζί με τον Malcolm! Χαρήκαμε μαζί του για το γεγονός ότι στη διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα μας έγινε για πρώτη φορά πατέρας, με την γέννηση του γιου του στη Θεσσαλονίκη. Ευχόμαστε στο Malcolm και στην οικογένειά του, υγεία, ευτυχία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ