ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, Χατζόπουλος: "Θα έπρεπε να ντρέπεται ο Μάντζαρης, ατυχής η δήλωση για Λυκογιάννη"

ΠΑΟΚ, Χατζόπουλος: "Θα έπρεπε να ντρέπεται ο Μάντζαρης, ατυχής η δήλωση για Λυκογιάννη"
EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο Metropolis και μίλησε για την σεζόν του Δικεφάλου αλλά και την "ατυχή" δήλωση του Βαγγέλη Μάντζαρη για την οποία 'θα έπρεπε να ντρέπεται".

Καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή βρέθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος ο οποίος έκανε τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε για τον Δικέφαλο.

Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε και στη δήλωση του Βαγγέλη Μάντζαρη για τον προπονητή της ομάδας, Άρη Λυκογιάννη, την οποία χαρακτήρισε "ατυχή". Όπως μάλιστα πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ο έμπειρος γκαρντ 'θα έπρεπε να ντρέπεται" για αυτή του τη δήλωση.

Ο Μάντζαρης είχε παράπονα από τον προπονητή του για όσα ακολούθησαν την εντός έδρας ήττα από τον Ιωνικό, εξηγώντας πως θεωρεί απαράδεκτο και αντιεπαγγελματικό τον τρόπο με τον οποίο μίλησε ο Άρης Λυκογιάννης στην κάμερα της ΕΡΤ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Χατζόπουλου στο ραδιόφωνο Metropolis:

Για την φετινή αγωνιστική σεζόν: " Φέτος δυστυχώς η ομάδα δεν έγινε ομάδα. Κάποιοι δεν μπόρεσαν να κατανοήσουν τα θέλω του ΠΑΟΚ, κοιτούσαν τα νούμερά τους και τον χρόνο τους. Δεν γίνεται έτσι. Όλοι φταίμε, εγώ πρώτος, αλλά δυστυχώς δε μας βγήκε, όλα πήγαν στραβά. Ξεκινήσαμε με τραυματισμούς, όλα ανάποδα. Ξεκίνησε, συνέχισε και τελείωσε ανάποδα".

Για την δήλωση του Βαγγέλη Μάντζαρη: "Είναι ατυχής η δήλωση του Μάντζαρη. Θα έπρεπε να ντρέπεται γι αυτό που έκανε. Πρώτα έπρεπε να κοιτάξει τον εαυτό του, ο δις Ευρωλίγκα παίκτης. Θα έπρεπε πρώτα να δει τα δικά του λάθη και μετά να κατηγορεί. Εμείς κοιτάξαμε να τον κάνουμε να νιώσει όμορφα. Δε θέλω να πω περισσότερα. Του χρόνου θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε κάτι διαφορετικό γιατί φέτος δεν τράβηξε".

Για τη νέα σεζόν του ΠΑΟΚ: "Θέλουμε να δούμε τι έσοδα θα προϋπολογίσουμε στις αρχές Ιουνίου και να πάρουμε απόφαση αν θα πάμε στην Ευρώπη ή όχι. Ασχέτως βαθμολογικής θέσης, τον ΠΑΟΚ τον θέλουν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όταν υπολογίσουμε τι μπάτζετ θα έχουμε θα αποφασίσουμε".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και το μήνυμά του προς αυτούς: "Να έρθει ο κόσμος δίπλα στην ομάδα. Φέτος δεν είχαμε τόση στήριξη. Ο κόσμος παρασύρεται από το αγωνιστικό. Πέρσι υποσχέθηκα να ξεχρεώσω την ομάδα, δεν υποσχέθηκα κάτι για το αγωνιστικό, αλλιώς να μου το πουν να το ξέρω.

Μόνος μου δεν αντέχω. Θέλω στήριξη. Παλεύουμε με τα θηρία. Κάνουμε τεράστια δουλειά τα τελευταία δύο χρόνια. Έχει μείνει μόνο το βουνό του δημοσίου. Μαζί μπορούμε να το ξεχρεώσουμε κι αυτό. Περίμενα πολύ περισσότερα από τα εισιτήρια, τα νούμερα είναι απογοητευτικά. Πρώτα να ξεχρεώσουμε και μετά να δούμε και το αγωνιστικό. Την 1η Ιουνίου θα γίνει απολογιστική συνέντευξη και στις 8 η γενική συνέλευση των μετόχων στο Παλατάκι. Μπορούν να έρθουν όλοι οι νέοι μέτοχοι. Να κάνουμε μια γενική συνέλευση χωρίς φωνές'.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ