STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ξέσπασμα Λυκογιάννη: "Ντροπή για το αποτέλεσμα, μόνοι τους έκαναν λάθος"

Ο Άρης Λυκογιάννης σε τάιμ άουτ του ΠΑΟΚ
Ο Άρης Λυκογιάννης σε τάιμ άουτ του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Παραπάνω από έντονα ήταν τα παράπονα του Άρη Λυκογιάννη από τους παίκτες του κυρίως για την έλλειψη ψυχραιμίας που επέδειξαν στο διάστημα που ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε του Ιωνικού, με αποτέλεσμα να χαθεί το προβάδισμα και εν τέλει το παιχνίδι.

Ο τρόπος που ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Ιωνικό στο ματς του Σαββάτου έβγαλε έξω από τα ρούχα του τον Άρη Λυκογιάννη. Ο κόουτς του Δικεφάλου ήταν έξω φρενών με τις αποφάσεις των παικτών του σε απλές φάσεις κι έκανε λόγο για ντροπιαστικό αποτέλεσμα.

Ιδίως ο Λυκογιάννης δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την ασυνεννοησία των Μάντζαρη - Τολιόπουλου στην επαναφορά της μπάλας. Ήταν μια φάση που επέτρεψε στον Χάμιλτον να κλέψει και στον Κολοβέρο, που πήρε την πάσα, να σκοράρει με γκολ-φάουλ για το προσπέρασμα του Ιωνικού (79-77).

Διευκρίνισε ακόμη ο Έλληνας προπονητής ότι δεν είχε δοθεί εντολή για φάουλ στην τελευταία επίθεση των φιλοξενούμενων, από το οποίο εν τέλει προέκυψε η νικητήρια βολή τους, αφού η απέλπιδα προσπάθεια του ΠΑΟΚ στα 6'' που απέμεναν για τη λήξη δεν είχε αίσια έκβαση.

"Δεν έχω να πω πολλά", ανέφερε αρχικά ο Λυκογιάννης στην ΕΡΤ και συνέχισε: "Υπάρχει πολύ μεγάλη απογοήτευση. Αισθάνομαι ντροπή για το αποτέλεσμα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο που ήρθε να μας βοηθήσει και να μας υποστηρίξει, αλλά εμείς δεν ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες.

Είχαμε ασύλληπτη νευρικότητα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και στο διάστημα που περάσαμε μπροστά είχαμε πάρα-πάρα πολύ κακές αποφάσεις στην επίθεση και δεν μπορέσαμε να διατηρήσουμε στο προβάδισμα που είχαμε, αρχής γενομένης από τοπ τραγικό λάθος που κάναμε εκεί στο τέλος. Έγινε λάθος επαναφορά, μόνοι τους και χωρίς να πιέζει ο αντίπαλος.

Και δεν είχαμε δώσει και εντολή για φάουλ. Έχασε την ισορροπία του ο Γκριν, έπεσε πάνω στον Κολοβέρο και έκανε φάουλ".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ