ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΟ: Τα διαμάντια είναι παντοτινά

Το... αλά Τζέιμς Μποντ αφιέρωμα του SPORT 24 στον Παναθηναϊκό

Η αποστολή: Η φύλαξη του περιβόητου "triple crown" είναι ακόμη δυσκολότερη από την κατάκτηση του. Ο Τζέιμς –όπως λέμε Ζοτς- (που αντί για Aston Martin οδηγεί τζιπάκι Honda), νιώθει τον ανταγωνισμό μέσα κι έξω από την Υπηρεσία (ο "ψυχρός πόλεμος" με τη Μόσχα ξανάρχισε), έχει στα χέρια του περισσότερα gadget από τον Mr. Q (Γιαννακόπουλο), αλλά και περισσότερα... διαμάντια.

Ο 007 εναντίον... αδερφών Αγγελόπουλων. Με κρησφύγετο στο Πασαλιμάνι χαϊδεύουν τη γάτα –σαν τον Ερνστ Σταύρο Μπλόφελντ- και περιμένουν το στραβοπάτημα του πράκτορα. Τα τελευταία χρόνια ο Μποντ έχει δείξει ότι πατάει γερά στα πόδια του, ωστόσο δεν είναι κι εύκολο να τρέχεις με την Aston Martin συνεχώς στους… κόφτες.

Με άδεια να σκοτώνει: Ο "Σάρας" είναι το όνομα, αλλά ο "Μήτσος" έχει τη χάρη. Το... παντοτινό διαμάντι στα χέρια του Ομπράντοβιτς ακούει όνομα Δημήτρης Διαμαντίδης. Είναι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές και το κάνει λέγοντας λίγα. Σαν τον Τζέιμς.

Παίζουν οι: Φραγκίσκος Αλβέρτης, Νίκος Χατζηβρέττας, Βασίλης Σπανούλης, Σάνι Μπετσίροβιτς, Κένεντι Ουίνστον, Στράτος Περπέρογλου, Δημήτρης Διαμαντίδης, Δήμος Ντικούδης, Κώστας Τσαρτσαρής, Ντέγιαν Τομάσεβιτς, Άντρια Ζίζιτς, Μάικ Μπατίστ, Άρης Ταταρούνης, Μίλος Βούγιανιτς κι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.



Σκηνοθέτης: Οι τίτλοι μιλούν από μόνοι τους για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που προσφάτως κατέκτησε και το Χόλιγουντ, εκεί δηλαδή όπου το "αφεντικό" Γκρεγκ Πόποβιτς παραδέχτηκε ότι θα κλέψει μερικά… τρικ για να τα βάλει στις δικές του υπερπαραγωγές. Στη σχολή του "Ζοτς", πάντως, η ταινία έχει τη σφραγίδα του σκηνοθέτη κι αυτό δεν αλλάζει παρά τα τρόπαια.

Η κριτική του SPORT 24: Το απόλυτο "blockbuster" του καλοκαιριού, που συνοδεύεται από ένα καστ γεμάτο αστέρες και πολλά λαμπερά νέα πρόσωπα (Σπανούλης, Ζίζιτς, Ουίνστον, Περπέρογλου, Γιασικεβίτσιους). Μεστό σενάριο, καλές ερμηνείες, σπουδαία σκηνοθεσία. Αυτή η ταινία τα έχει όλα. Το ερώτημα αν είναι αν θα τα... έχει και τον Ιούνιο.







TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ