ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποθεώθηκαν Αγγελόπουλοι και παίκτες στο ΣΕΦ

Αποθεώθηκαν Αγγελόπουλοι και παίκτες στο ΣΕΦ
INTIME SPORTS

Περίπου 800 άτομα αψήφησαν την καταρρακτώδη βροχή και βρέθηκαν στο ΣΕΦ για να περιμένουν την αποστολή του Ολυμπιακού μετά το "διπλό" επί του Παναθηναϊκού.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού διψασμένος για τη νίκη και την επιστροφή στις επιτυχίες της ομάδας μπάσκετ, βρέθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο ΣΕΦ για να περιμένει το πούλμαν της αποστολής.

Παρά το περασμένο της ώρας αλλά και την καταρρακτώδη βροχή που έπεφτε, έδωσε το παρών στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να υποδεχτεί τους νικητές του ΣΕΦ.

Ο πρώτος που έφτασε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ήταν ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος πανευτυχής αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι τραγουδούσαν, "είναι τρελός ο πρόεδρος".

Ακολούθησε ο αδερφός του, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος ήταν ενθουσιασμένος από την παρουσία του κόσμου και οι φίλαθλοι της ομάδας τον άρπαξαν, τον αγκάλιασαν και χοροπηδούσαν μαζί του, τραγουδώντας συνθήματα.

Το RedPlanet.gr βρεθηκε στο σεφ και κατέγραψε στην κάμερα του όλα όσα συνέβησαν στο ΣΕΦ, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Μετά τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, στο ΣΕΦ έφτασε η αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού. Ο πρώτος που αποθεώθηκε ήταν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Η γνωστή ιαχή "Ντούντα, Ντούντα..." ακούστηκε δυνατά, με τον Σέρβο τεχνικό να είναι καθ' όλη την διάρκεια χαμογελαστός, εμφανώς ενθουσιασμένος από την υποδοχή που ετοίμασε ο κόσμος του Ολυμπιακού στην ομάδα. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι παίκτες, με τον Βασίλη Σπανούλη να κλέβει την παράσταση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ