ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στην πόρτα της εξόδου ο Γιώργος Καλαϊτζής

Ο Γιώργος Καλαϊτζής
Ο Γιώργος Καλαϊτζής EUROKINISSI SPORTS

Η αναδιάρθρωση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ σε επίπεδο στελεχών επηρεάζει (και) τον Γιώργο Καλαϊτζή, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην πόρτα τους εξόδου -τουλάχιστον από την πρώτη ομάδα. Το plan b για την παρουσία στον σύλλογο.

Το κύμα αποχωρήσεων από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ενδεχομένως να μην ολοκληρώθηκε στην παραίτηση του Φραγκίσκου Αλβέρτη. Κι αυτό γιατί το όνομα του Γιώργου Καλαϊτζή προστέθηκε στη λίστα αυτών που μπορεί να αποτελέσουν παρελθόν. Τουλάχιστον από την πρώτη ομάδα.

Για τον μέχρι πρότινος director of basketball affairs του τριφυλλιού (έτσι αναφερόταν ο τίτλος του) υπάρχουν σκέψεις περί επιστροφής στα τμήματα υποδομής, θέση που είχε μέχρι πριν από μερικά χρόνια. Αν δεν ευδοκιμήσει το σενάριο της επανασχόλησής με την Ακαδημία, τότε το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει κι αυτός από το ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος αναμένεται να αποτελέσει την νέα προσθήκη στο ευρύτερο διοικητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Πρόκειται για νομικό, με προϋπηρεσία στο Περιστέρι, αλλά και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ