ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός για Αλβέρτη: "Σεβόμαστε την απόφαση και κάνουμε δεκτή την παραίτησή του"

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στη συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στη συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης με δήλωσή του αποφάσισε να μην κάνει αποδεκτό τον νέο ρόλο που του πρότεινε ο Παναθηναϊκός, με την πράσινη ΚΑΕ να ανακοινώνει την αποχώρησή του από την ομάδα.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Απριλίου ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα μετά από 32 χρόνια. Ο Παναθηναϊκός του πρότεινε τη θέση του γενικού αρχηγού, ωστόσο ο Αλβέρτης δεν τη δέχτηκε και με δήλωσή του ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Μόνο περηφάνια, τιμή και αγάπη για την ομάδα. Οι λόγοι της αποχώρησής μου είναι καθαρά προσωπικοί", ήταν η δήλωση του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας για την εξέλιξη αυτή και ευχαρίστησε τον Αλβέρτη για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο από διαφορετικά πόστα.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σεβόμενη το προσωπικό θέμα του Φραγκίσκου Αλβέρτη δεν θα μπορούσε παρά να κάνει αποδεκτή την παραίτησή του και να του ευχηθεί το ζήτημα αυτό να έχει ευτυχή κατάληξη. Η πόρτα του Παναθηναϊκού θα είναι πάντα ανοιχτή για τον παντοτινό αρχηγό του.

Παρακολουθήστε την έκτακτη εκπομπή του SPORT24 για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ