ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πανηγύρισε το διπλό του τριφυλλιού στο Βερολίνο η αγαπημένη του Βιλντόσα, Μιλίτσα

Ο Λούκας Βιλντόσα με την κοπέλα του Μιλίτσα Τάσιτς
Ο Λούκας Βιλντόσα με την κοπέλα του Μιλίτσα Τάσιτς INSTAGRAM / @LUCAVILDOZA

Η αγαπημένη του Λούκα Βιλντόσα - ο οποίος πραγματοποίησε το καλύτερο παιχνίδι του κόντρα στην Άλμπα - πανηγύρισε το πρώτο διπλό του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο.

Δείχνοντας εξαιρετικό επιθετικό πλουραλισμό και έχοντας στο πλευρό του περίπου 2.000 οπαδούς του, ο Παναθηναϊκός άλωσε το Βερολίνο, επικρατώντας της Άλμπα με 99-85, για να πάρει την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ.

Το πρώτο διπλό του τριφυλλιού στην φετινή EuroLeague πανηγύρισε και η αγαπημένη του Λούκα Βιλντόσα, ο οποίος έκανε την καλύτερή του εμφάνιση με την πράσινη φανέλα, μετρώντας 13 πόντους και έχοντας 4/4 τρίποντα σε μόλις 17'15".

Η Μιλίτσα Τάσιτς, η σύντροφος του Αργεντινού γκαρντ, παρόλο που βρίσκεται στην Τουρκία λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων (αγωνίζεται εκεί η Σέρβα ακραία βολεϊμπολίστρια) παρακολούθησε τον αγώνα των πρασίνων, αναρτώντας μάλιστα και σχετικό στόρι.

Το στόρι της συντρόφου του Βιλντόσα
Το στόρι της συντρόφου του Βιλντόσα INSTAGRAM / @MILICATASIC12


"Εσύ", έγραψε πάνω στην φωτογραφία που τράβηξε με φόντο τον αγώνα του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο, ενώ πρόσθεσε μία καρδιά σε πράσινο χρώμα και ένα τετράφυλλο τριφύλλι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ