ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Ποτσέκο απέφυγε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με το "τριφύλλι"

Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο
Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο FIBA

Ο Τζανμάρκο Ποτσέκο κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με τον Παναθηναϊκό αλλά απέφυγε να απαντήσει, δηλώνοντας ότι αυτή τη στιγμή εστιάζει στην εθνική Ιταλίας.

Στην Ιταλία θεωρούν δεδομένη την συμφωνία του Τζανμάρκο Ποτσέκο με τον Παναθηναϊκό. Ο πρόεδρος της ιταλικής Ομοσπονδίας, Τζιάνι Πετρούτσι, του άνοιξε την πόρτα να συμφωνήσει με το "τριφύλλι" με δηλώσεις του. Ο ίδιος ο Ποτσέκο όμως δεν σκοπεύει να μιλήσει δημόσια για το θέμα.

Με την Ιταλία να ετοιμάζεται για τους δύο τελευταίους αγώνες της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 (Ουκρανία στις 23/2 και Ισπανία στις 26/2) έχοντας εξασφαλίσει την πρόκρισή της και τον Ντέγιαν Ράντονιτς να αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, οι Ιταλοί δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Ποτσέκο για το αν ισχύει ότι βρίσκεται κοντά στον Παναθηναϊκό. Ο Ιταλός τεχνικός όμως απέφυγε να απαντήσει ευθέως.

"Δεν έχω χρόνο να σκεφτώ τίποτα άλλο" δήλωσε αρχικά ο Ποτσέκο, για να συμπληρώσει: "Η αλήθεια είναι ότι συνέβη κάτι αναπάντεχο σε εμένα, έγινα πατέρας. Εγώ και η σύζυγός μου είχαμε μία περίεργη σχέση, αλλά τώρα είμαστε χαρούμενοι που πραγματοποιήθηκε το όνειρό μας να κάνουμε κόρη. Έχω ήδη πρόβλημα αυτή την εβδομάδα επειδή πρέπει να τιμήσω την εθνική, οπότε δεν μπορώ να σκεφτώ άλλα πράγματα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ