ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης έτοιμος για να υπογράψει στο τριφύλλι

/  -  (  / EUROKINISSI)
/ - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το φλερτ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη είναι έτοιμο να μετουσιωθεί σε γάμο, αφού οι δύο πλευρές είναι προ των πυλών της συμφωνίας. Οι πράσινοι θα πληρώσουν ένα μικρό buy out στη Λιετκαμπέλις για να τον επαναπατρίσουν.

Μετά τον Πάρις Λι, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έκλεισε ακόμη έναν παίκτη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτή τη φορά, με στόχο να ενισχύσει -εκτός των άλλων και- τον ελληνικό κορμό του. Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι κοντά σε συμφωνία με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, έναν αθλητή, για τον οποίο επέστρεψε δριμύτερος τις τελευταίες ημέρες.

Θυμίζουμε πως ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο των πρασίνων λίγο πριν από την έναρξη των playoffs της Stoiximan Basket League, τότε όμως η Λιετκαμπέλις ήταν ανένδοτη. Το γεγονός πως το συμβόλαιό του προέβλεπε πάντως ένα μικρό buy out για τη διάρκεια του καλοκαιριού καθιστούσε εκ των πραγμάτων πολύ πιο απλή τη διαδικασία απόκτησής του, στη διάρκεια της offseason. Όπως και γίνεται.

Το τριφύλλι θα καταβάλει στον λιθουανικό σύλλογο το ποσό των 25.000€ για να εξαγοράσει το συμβόλαιό του, έχοντας φτάσει ήδη προ των πυλών της συμφωνίας με τον ίδιο τον αθλητή για τριετή -κατά τα φαινόμενα- συνεργασία.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης θα επιστρέψει, λοιπόν, στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ λοιπόν θα αποτελέσει μια έξτρα επιλογή για την περιφέρεια του τριφυλλιού τη νέα αγωνιστική περίοδο -η μεταγραφή του δεν έχει σχέση με το θέμα του προπονητή.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης είχε 13 πόντους, 2.8 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 1.3 κλεψίματα ανά 27:37 σε 19 αγώνες στο EuroCup.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ