ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Τελειώνει" τη μεταγραφή του Πάρις Λι

Παναθηναϊκός: "Τελειώνει" τη μεταγραφή του Πάρις Λι
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την πρώτη μεταγραφική κίνησή του με φόντο την επόμενη σεζόν, αφού βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Πάρις Λι (27, 1μ83).

Πριν καν τελειώσει η φετινή αγωνιστική περίοδος, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει ξεκινήσει να "τρέχει" τον σχεδιασμό για την επόμενη. Η πρώτη κίνηση του τριφυλλιού αφορά στη θέση του πόιντ γκαρντ, με τον Πάρις Λι (27, 1μ83) να αποτελεί (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της offseason.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έτρεξε την υπόθεση του βραχύσωμου γκαρντ τις τελευταίες ημέρες, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πλέον στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων προκειμένου να προκύψει ο "γάμος" που θα οδηγήσει τον 27χρονο περιφερειακό από το Μονακό στην Ελλάδα.

Ο ύψους 1μ83 πλεϊμέικερ βρέθηκε την τελευταία διετία στην LNB της Γαλλίας, αρχικά με την Ορλεάν (2020-'21) κι εν συνεχεία με τη Μονακό (2021-'22), με την ομάδα έφτασε μια νίκη μακριά από το Final Four του Βελιγραδίου. Παρά το γεγονός πως είναι μικρός το δέμας, η αθλητικότητα που τον χαρακτηρίζει και η ικανότητα στην άμυνα πάνω στην μπάλα τον καθιστούν παραπάνω από αξιόπιστο στο πίσω μέρος του παρκέ -κάτι στο οποίο πονούσε πολύ φέτος ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Η φετινή σεζόν ήταν η πρώτη της καριέρας του ως παίκτης της EuroLeague, έχοντας 7.2 πόντους (με 35.3% στα τρίποντα), 1.4 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ, 1.1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 19'27'' συμμετοχής -ερχόμενος κατά βάση από τον πάγκο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ