EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Ο Ντουέιν Μπέικον σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο και απάντησε με "f** you" στην εξέδρα στο παιχνίδι με την Μπασκόνια

Παναθηναϊκός: Ο Ντουέιν Μπέικον σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο και απάντησε με "f** you" στην εξέδρα στο παιχνίδι με την Μπασκόνια

Η καθίζηση του Παναθηναϊκού στη Fernando Buesa Arena σε συνδυασμό με τα φάουλ με τα οποία φορτώθηκε πολύ γρήγορα στο τρίτο δεκάλεπτο προκάλεσαν τον έντονο εκνευρισμό του Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος ξέφυγε με απρεπή χειρονομία στο τρίτο δεκάλεπτο.

Ο Ντουέιν Μπέικον ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι με την Μπασκόνια, ήταν αυτός που ηγήθηκε για το +12 (4-16) στα μισά της πρώτης περιόδου, αλλά η ομαδική καθίζηση που ακολούθησε έφερε έντονο εκνευρισμό.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού είδε την ισπανική ομάδα να κυριαρχεί και να φτάνει στο +17 στις αρχές της τρίτης περιόδου, την στιγμή που εκείνος φορτώθηκε με τρίτο και τέταρτο φάουλ μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Κάτι αυτό, κάτι αυτά που άκουγε από τους φίλους της Μπασκόνια στη Fernando Buesa Arena οδήγησαν στην απρεπή χειρονομία που έκανε και το "f** you" με αποδέκτη κάποιον στην εξέδρα -η κάμερα τον έπιασε να την κάνει δύο φορές εντός μερικών δευτερολέπτων.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ