ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Νέντοβιτς χάνει την Άλμπα, μάχη για τη διαβολοβδομάδα

BASKET LEAGUE /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον Νεμάνια Νέντοβιτς θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στον εντός έδρας αγώνα με την Άλμπα (10/12, 21:00) λόγω του τραυματισμού που υπέστη στην αναμέτρηση με το Λαύριο.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται την Άλμπα (10/12, 21:00) στο ΟΑΚΑ για τη 14η αγωνιστική της EuroLeague, γνωρίζοντας πλέον πως ο Νεμάνια Νέντοβιτς δεν θα είναι διαθέσιμος.

Ο 30χρονος γκαρντ υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στη νίκη επί του Λαυρίου, οι οποίες έδειξαν πως ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική. Το πρόβλημα μπορεί να μην είναι πολύ σοβαρό (η κατάσταση θα επανεκτιμάται μέρα με τη μέρα, όπως ενημέρωσαν οι πράσινοι), πλην όμως είναι αδύνατο να προλάβει το παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα.

Δεδομένου μάλιστα ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις τις προσεχείς ημέρες για τη Stoiximan Basket League, το ιατρικό επιτελείο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να ετοιμάσει τον αθλητή για τη διαβολοβδομάδα που ακολουθεί, με τις αναμετρήσεις απέναντι σε Αρμάνι Μιλάνο (εκτός) και Μπαρτσελόνα (εντός).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ