ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Παπαπέτρου με ΤΣΣΚΑ, στην αποστολή ο Παπαγιάννης

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στο Μόναχο, δίχως η απόδοσή του να είναι αρκετή για τη νίκη επί της Μπάγερν
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στο Μόναχο, δίχως η απόδοσή του να είναι αρκετή για τη νίκη επί της Μπάγερν EUROKINISSI

Χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου θα ταξιδέψει με προορισμό την Μόσχα ο Παναθηναϊκός εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ (2/12, 19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 13η αγωνιστική της EuroLeague. Την αποστολή θα ακολουθήσει ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Χωρίς τον αρχηγό του, Ιωάννη Παπαπέτρου θα ταξιδέψει για την Μόσχα ο Παναθηναϊκός εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ (2/12, 19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 13η αγωνιστική της EuroLeague. Ο Παπαπέτρου απουσίασε από τις τελευταίες προπονήσεις των πρασίνων γεγονός που δεν του έχει επιτρέψει να ενταχθεί στο πρόγραμμα του Δημήτρη Πρίφτη.

Αντίθετα, την αποστολή στην Μόσχα θα ακολουθήσει ο Γιώργος Παπαγιάννης ωστόσο η συμμετοχή του στο ματς της Πέμπτης (2/12) δεν είναι ακόμα σίγουρη (υπέστη διάστρεμμα στη νίκη επί της Ζενίτ).

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ