ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ελάχιστες οι πιθανότητες για Παπαπέτρου με ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Παναθηναϊκός: Ελάχιστες οι πιθανότητες για Παπαπέτρου με ΤΣΣΚΑ Μόσχας
PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου απουσίασε από ακόμη μία προπόνηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, γεγονός που περιορίζει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες να προλάβει τον εκτός έδρας αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2/12, 19:00, Novasports Prime, Match Center στο SPORT24).

Για τρίτη διαδοχική μέρα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου απουσίασε από την προπόνηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Ο αρχηγός των πρασίνων ταλαιπωρείται από ίωση τις τελευταίες ημέρες, γεγονός που δεν του έχει επιτρέψει να ενταχθεί στο πρόγραμμα του Δημήτρη Πρίφτη.

Κάπως έτσι, οι πιθανότητες να ακολουθήσει την αποστολή στη Ρωσία εν όψει του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2/12, 19:00, Novasports Prime, Match Center στο SPORT24) είναι πλέον ελάχιστες, γεγονός που αυξάνει κατακόρυφα τον βαθμό δυσκολίας του πράσινου έργου. Την ίδια ώρα, παραμένει άγνωστο -τη δεδομένη χρονική στιγμή- τι μέλλει γενέσθαι με τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Ο διεθνής σέντερ έκανε πάλι ατομικό και θεραπεία (υπέστη διάστρεμμα στη νίκη επί της Ζενίτ), συνεχίζοντας τον δικό του αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την "αρκούδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ