ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η κλεψύδρα που αδειάζει, η πίεση στον Ερυθρό Αστέρα και η σιγή ιχθύος για τον Ντέγιαν Ράντονιτς

Παναθηναϊκός: Η κλεψύδρα που αδειάζει, η πίεση στον Ερυθρό Αστέρα και η σιγή ιχθύος για τον Ντέγιαν Ράντονιτς
INTIME SPORTS

Η κλεψύδρα για το θέμα του Ντέγιαν Ράντονιτς αδειάζει, με την πίεση στην πλευρά του Ερυθρού Αστέρα να αυξάνεται και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είναι το όνομα που έχει "κυκλώσει" ο Αργύρης Πεδουλάκης για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, κάτι που επί της ουσίας αποκαλύφθηκε από το δημοσίευμα της Telesport το βράδυ της Κυριακής 26 Ιουνίου. Κάτι που δεν μπορεί να πάρει σάρκα και οστά έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και τον 52χρονο τεχνικό. Πολύ απλά γιατί η πλευρά του έμπειρου προπονητή έχει επιλέξει (ορθά) να δώσει προτεραιότητα στις συζητήσεις/διαπραγματεύσεις με την ομάδα στην οποία βρίσκεται την τελευταία διετία.

Το deadline που έδωσε ο σερβικός σύλλογος στον Ντέγιαν Ράντονιτς για την απάντησή του είναι όμως ξεκάθαρο πως αφορούσε (και) τη διαρροή του ονόματος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ως ενδιαφερόμενου. Με μια υποσημείωση όμως: το τριφύλλι δεν ενεπλάκη στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών ούτε έδειξε διάθεση να μπει σε πλειστηριασμό προκειμένου να "τελειώσει" τη δουλειά μια ώρα αρχύτερα. Αντίθετα, αντιλαμβανόμενοι την ιδιαιτερότητα της κατάστασης, οι πράσινοι προτίμησαν να τηρήσουν σιγήν ιχθύος και να είναι υπομονετικοί, ευελπιστώντας πως θα πέσουν οι υπογραφές με τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Στη Σερβία τις προηγούμενες ημέρες, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καταγράφηκε ως το φαβορί για συμφωνία με τον 52χρονο τεχνικό. Το βράδυ της Τρίτης 28 Ιουνίου προέκυψε νέο δημοσίευμα (αυτή τη φορά από το Μαυροβούνιο), που έκανε λόγο για ειλημμένη απόφαση του Ντέγιαν Ράντονιτς να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα για χάρη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ -η αλήθεια βέβαια είναι πως οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν ενημερωθεί για κάτι ως αυτή την στιγμή.

Τούτο βέβαια δεν αλλάζει την ουσία της υπόθεσης. Σε θεωρητικό επίπεδο, ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει ακόμη λιγότερες από 48 ώρες για να επικοινωνήσει στον σερβικό σύλλογο τι θα κάνει. Επί της ουσίας όμως, η απάντησή του αναμένεται να έρθει νωρίτερα. Τόσο για να μπει ένα τέλος στην παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί όσο κι από σεβασμό στην σχέση που έχει "χτίσει" με τον Ερυθρό Αστέρα τα τελευταία χρόνια.

Παρεμπιπτόντως, η πίεση που ασκείται στη διοίκηση των ερυθρολεύκων από τον κόσμο της ομάδας εδώ και τρεις ημέρες για να... τελειώσει θετικά το θέμα είναι ιδιαίτερα έντονη. Όπως φάνηκε όμως από τις δηλώσεις του Νεμπόισα Τσόβιτς το πρωί της Τρίτης 28 Ιουνίου, δεν είναι αρκετή για να οδηγήσει σε ένα βήμα προς τα πίσω με σκοπό την ανανέωση του συμβολαίου του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Τι δείχνουν όλα αυτά; Στην παρούσα φάση, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι κοντά στον 52χρονο τεχνικό, αν δεν προκύψει κάποια (θεαματική) αλλαγή στην στάση του Ερυθρού Αστέρα την ύστατη στιγμή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ