ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Γιατί ο Άντριου Άντριους παραμένει δηλωμένος στη Basket League παρότι δεν υπολογίζεται

MEDIA DAY      2022-2023 (  / EUROKINISSI)
MEDIA DAY 2022-2023 ( / EUROKINISSI) ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς επεσήμανε πως ο Άντριου Άντριους είναι επί της ουσίας εκτός ομάδας, κάνοντας παράλληλα αναφορά στο έγγραφο που δεν υπογράφει ο 30χρονος γκαρντ.

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Ντέγιαν Ράντονιτς μετά από το φινάλε του αγώνα με τον Ιωνικό, το βράδυ του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε σχεδόν κατ' αποκλειστικότητα για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας, με έμφαση στον Ματ Τόμας -οι πράσινοι προσπαθούν να τον υπογράψουν εντός των προσεχών ημερών.

Μέσα σε όλα βέβαια, αναφέρθηκε (αφού ρωτήθηκε βέβαια) στον Άντριου Άντριους, εξηγώντας πως πρόκειται για έναν παίκτη που "είναι εκτός ομάδας εδώ σχεδόν τρεις μήνες". Από την στιγμή δηλαδή που ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Ντουέιν Μπέικον και ο αριθμός των ξένων αυξήθηκε στους οκτώ. Το πιο ενδιαφέρον βέβαια στην προκειμένη περίπτωση δεν ήταν αυτό, αλλά η υποσημείωση πως ο 30χρονος γκαρντ παραμένει -στα χαρτιά- ενεργός στη Basket League επειδή "δεν έχει υπογράψει το χαρτί για να βγει από το ρόστερ".

Κάτι που υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι τυπικό, στην προκειμένη περίπτωση έχει εξελιχθεί σε άλυτο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό και δείχνει, επίσης, πως το γυαλί στις σχέσεις με τον Άντριου Άντριους έχει ραγίσει για τα καλά, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο εξελίχθηκε η συνεργασία τους -το πρόβλημα εντοπίζεται άλλωστε στο προφανές: την αδυναμία συμβιβασμού για να μπει τέλος σε αυτή.

Γι αυτό κι όταν αποκτήθηκε ο Ντουέιν Μπέικον, αυτός που τέθηκε εκτός ρόστερ στη Basket League ήταν ο Μάριους Γκριγκόνις (προέκυψε κι ο τραυματισμός σε εκείνο το σημείο). Γι αυτό κιόλας τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ίδιος παίκτης παραμένει ανενεργός στους αγώνες της Basket League.

Είναι σαφές πως αυτό αποτελεί πρόβλημα μείζονος σημασίας για το τριφύλλι, από την στιγμή που το πλάνο περιλαμβάνει την απόκτηση ακόμη ενός ξένου παίκτη (βλ. Ματ Τόμας). Πολύ απλά γιατί με αυτόν, ο Παναθηναϊκός θα φτάσει τους εννέα (9) ξένους, αδυνατώντας να χρησιμοποιήσει επί της ουσίας δύο (συν έναν) εξ αυτών στη Basket League και το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ