ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επίσημη διαμαρτυρία στην EuroLeague για τη διαιτησία με την Μπασκόνια

EUROLEAGUE /  -   (EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / - (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να διαμαρτυρηθεί επίσημα στην EuroLeague Basketball για τη διαιτησία στον αγώνα με την Μπασκόνια, με αποκορύφωμα το αντιαθλητικό φάουλ με το οποίο χρεώθηκε ο Μάριους Γκριγκόνις στην τελευταία περίοδο.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει έντονος εκνευρισμός για τη διαιτησία στο παιχνίδι με την Μπασκόνια, στο οποίο προέκυψε ακόμη μια ήττα στην EuroLeague.

Στην πράσινη πλευρά έχει ήδη παρθεί απόφαση για επίσημη διαμαρτυρία στην EuroLeague Basketball για τις αποφάσεις των τριών διαιτητών (Ματέι Μπολτάουζερ, Τόμισλαβ Χόρντοβ, Τόμας Τραβίτσκι) στην αναμέτρηση της Fernando Buesa Arena και δη για τη φάση με πρωταγωνιστή τον Μάριους Γκριγκόνις σχεδόν στα μισά της τέταρτης περιόδου.

Τότε, που -με 6'17'' για το τέλος- οι διαιτητές ακύρωσαν το τρίποντο του Ντουέιν Μπέικον στο transition και κατόπιν εξέτασης του Instant Replay έδωσαν (σε μια φάση που έγινε λίγο νωρίτερα) το αντιαθλητικό φάουλ στον Μάριους Γκριγκόνις. Ήταν ένα σημείο όπου το -8 έγινε -13 για τον Παναθηναϊκό, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας για την ανατροπή στη Βιτόρια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ