EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις ο Παπαγιάννης, φιλικό με ΑΕΚ το Σάββατο

ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" / ΠΑΟ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" / ΠΑΟ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Χωρίς τους τραυματίες Παπαγιάννη - Μποχωρίδη συνέχισε την προετοιμασία του για τη σεζόν 2020/21 ο Παναθηναϊκός, που θα αντιμετωπίσει το Σάββατο την ΑΕΚ σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2020/21 συνεχίζεται, με τον Γιώργο Βόβορα να πιέζει και το πρωί της Τρίτης (25/8) τους αθλητές του που έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια τις πρώτες ημέρες του training camp στο ΟΑΚΑ. Η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο δύσκολη για τους πράσινους, που το Σάββατο (29/8) θα δώσουν -κεκλεισμένων των θυρών φυσικά- το πρώτο τους φιλικό, απέναντι στην ΑΕΚ του Ηλία Παπαθεοδώρου και των πολύπειρων Νίκου Ζήση, Κιθ Λάνγκφορντ, Ματ Λοτζέσκι.

Από το πρωινό πρόγραμμα απουσίασαν ο Γιώργος Παπαγιάννης και ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Ο Έλληνας σέντερ έκανε θεραπεία και γυμνάστηκε ατομικά εξαιτίας ενοχλήσεων στον προσαγωγό, ενώ ο έμπειρος γκαρντ ακολούθησε κι εκείνος θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα εξαιτίας του δικού του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες. Θυμίζουμε ότι μόνοι απόντες από την προετοιμασία είναι οι Πιερ Τζάκσον - Ζακ Όγκαστ που θα φτάσουν στην Ελλάδα την Τετάρτη και προς το τέλος της εβδομάδας αντίστοιχα.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ