EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Τζάκσον - Όγκαστ ενσωματώνονται μέσα στην εβδομάδα

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πιέρ Τζάκσον και ο Ζακ Όγκαστ αναμένονται στην Αθήνα τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Πρώτο φιλικό το Σάββατο 29 Αυγούστου.

Τις δύο τελευταίες αφίξεις παικτών περιμένουν στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ τις προσεχείς ημέρες προκειμένου να ολοκληρωθεί το παζλ και να είναι άπαντες στη διάθεση του Γιώργου Βόβορα. Πρώτος ο Πιερ Τζάκσον (την Τετάρτη 26 Αυγούστου) κι εν συνεχεία ο Ζακ Όγκαστ (προς το τέλος της εβδομάδας) θα φτάσουν στην Αθήνα για να πιάσουν -κι αυτοί με τη σειρά τους- δουλειά στην προετοιμασία των πρασίνων για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι παίκτες του τριφυλλιού θα έχουν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν με ένα πρώτο φιλικό το Σάββατο 29 Αυγούστου (θα είναι προπονητικού χαρακτήρα), ενώ εν συνεχεία το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο φιλικές αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ και Ηρακλή στα Ιωάννινα. Ακολούθως, θα επιστρέψει στη βάση της για μερικές ημέρες προπονήσεων, πριν πετάξει για τη Λιθουανία, όπου θα δώσει το "παρών" σε φιλικό τουρνουά που γίνεται υπό την αιγίδα της EuroLeague (μαζί με Ζάλγκιρις, Αρμάνι Μιλάνο και Άλμπα Βερολίνου).

Σε ό,τι αφορά στο Gomelsky Cup, παραμένει αβέβαιη η παρουσία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ σε αυτό (παρότι έχει προσκληθεί και ανακοινωθεί από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας), λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που ισχύουν στη Ρωσία για τον κορονοϊό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ