ΕΟΚ

Παναθηναϊκός εναντίον ΕΟΚ για το Final Four του Κυπέλλου Μπάσκετ Γυναικών: "Ζητήσαμε 600 θέσεις, μας δίνουν 25 προσκλήσεις"

Παναθηναϊκός εναντίον ΕΟΚ για το Final Four του Κυπέλλου Μπάσκετ Γυναικών: "Ζητήσαμε 600 θέσεις, μας δίνουν 25 προσκλήσεις"

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε ολόκληρη εξέδρα, η ΕΟΚ προσφέρει 25 προσκλήσεις και οι πράσινοι διαμαρτύρονται εν όψει του Final Four του Κυπέλλου Μπάσκετ Γυναικών.

Το Final Four του Κυπέλλου Μπάσκετ Γυναικών πλησιάζει (24/3 οι ημιτελικοί, 26/3 ο τελικός), ωστόσο η διοίκηση του Παναθηναϊκού διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι το αίτημά της για ξεχωριστή εξέδρα, ώστε ο κόσμος της ομάδας να βρεθεί μαζικά στο κλειστό της Ζωφριάς, απορρίφθηκε από την ΕΟΚ. Οι πράσινοι υποστηρίζουν ότι ζήτησαν εξέδρα 600 θεατών, σε γήπεδο χωρητικότητας 1200, με την ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης να προσφέρει 25 προσκλήσεις για συγγενείς και χορηγούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου:

"Για μια ακόμα φορά γινόμαστε θεατές μιας κατάστασης που δεν πάει το άθλημα μπροστά αλλά το γυρίζει πίσω. Δεν είναι δυνατόν να είμαστε η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που φέρνει μαζικό κόσμο στις εξέδρες στο συγκεκριμένο άθλημα σε κάθε αγώνα είτε εντός είτε εκτός έδρας και να τυγχάνουμε αυτής της αντιμετώπισης.

Σε Final Four που δεν υπάρχει οπαδική αντιπαλότητα μεταξύ των ομάδων που συμμετέχουν δεν έχει καμία λογική να περιοριστεί ο Παναθηναϊκός σε 25 προσκλήσεις για συγγενείς και χορηγούς. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον φίλαθλο κόσμο του αθλήματος να παρευρεθεί σε μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ σε ένα γεμάτο γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε να πάρει ξεχωριστή κερκίδα 600 θέσεων για τη συγκεκριμένη διοργάνωση τη στιγμή που το γήπεδο χωράει 1.200 θεατές και το αίτημα του για την ώρα είναι αρνητικό από αστυνομία και ΕΟΚ".

Το πρόγραμμα του Final Four

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 24/3 στις 17:00

Ελευθερία Μοσχάτου - Νίκη Λευκάδας 24/3 στις 20:00

Τελικός Κυριακή 26/3 στις 14:00

TAGS ΕΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ