ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκνευρισμός για τη διαιτησία με Αρμάνι Μιλάνο

Παναθηναϊκός: Εκνευρισμός για τη διαιτησία με Αρμάνι Μιλάνο
INTIME SPORTS

Έντονος εκνευρισμός υπάρχει στις τάξεις του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για τη διαιτησία στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τις αποφάσεις της τελευταίας περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έκανε σπουδαία προσπάθεια το βράδυ της Παρασκευής 4 Μαρτίου, δεν κατάφερε όμως να ολοκληρώσει την ανατροπή απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο. Ένα επιθετικό ριμπάουντ και μια βολή του Κάιλ Χάινς έκριναν το αποτέλεσμα, υποχρεώνοντας το τριφύλλι στη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα μέσα σε τρεις ημέρες.

Πέραν των όσων τακτικών θεμάτων και λαθών εντόπισε ο Δημήτρης Πρίφτης, στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στέκονται σε κάτι ακόμη, που δεν άπτεται απόλυτα της δικής τους απόδοσης. Ο λόγος για τη διαιτησία των Σρέντεν Ράντοβιτς, Κάρλος Κορτές και Σάσο Πέτεκ.

Την επομένη του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο, οι πράσινοι παρουσιάζονται ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ, ιδίως σε ό,τι έχει να κάνει με τις αποφάσεις των τριών διαιτητών στην τελευταία περίοδο.

Παρόλ' αυτά, ουδείς προτίμησε -σε πρώτο χρόνο κιόλας- να τοποθετηθεί δημόσια για τη διαιτησία, με τον Δημήτρη Πρίφτη να είναι μεν εκνευρισμένος στην Αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ, αλλά να αποφεύγει οποιαδήποτε τοποθέτηση δεδομένου ότι στο παρελθόν τού είχε επιβληθεί πρόστιμο για ανάλογη περίσταση -στον εκτός έδρας αγώνα με την Μπάγερν.

Αυτό βέβαια δεν αναιρεί στο ελάχιστο το γεγονός πως στην πλευρά του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ήταν ενοχλημένοι από τον τρόπο που οι διαιτητές διαχειρίστηκαν το παιχνίδι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ