ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR, Ναν: Πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Αμερικανό

Παναθηναϊκός AKTOR, Ναν: Πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Αμερικανό
ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θέλει να δέσει τον Κέντρικ Ναν (29 χρονών, 1.90 μέτρα) στο ΟΑΚΑ, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι έκανε πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Αμερικανό γκαρντ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έδειξε έμπρακτα στον Κέντρικ Ναν (29 χρονών, 1.90 μέτρα) ότι θέλει να τον κρατήσει για καιρό ακόμα στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι "πράσινοι" έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στον Αμερικανό γκαρντ για νέο διετές συμβόλαιο, δείχνοντάς του την επιθυμία τους να τον "δέσουν" στο ΟΑΚΑ!

Το νικητήριο καλάθι του Αμερικανού γκαρντ κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια ήταν απλώς η τελευταία υπενθύμιση ότι ο Ναν έχει συμβάλει τα μέγιστα στην φετινή αναγέννηση των "πράσινων", που έχουν φροντίσει εδώ και καιρό να κάνουν την σχετική προεργασία με τον πρώην παίκτη των Χιτ, έχοντας πλέον καταθέσει και επίσημη πρόταση στην πλευρά του.

Ο άλλοτε NBAερ αποκτήθηκε την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου από τους "πράσινους", υπογράφοντας ένα χρυσό συμβόλαιο που προέβλεπε αποδοχές περίπου 1.5 εκατ. ευρώ. Η προσθήκη του άλλαξε την φυσιογνωμία του Παναθηναϊκού AKTOR, που έκτοτε ξεκίνησε την ανοδική του πορεία, η οποία τον έχει φέρει αυτή την στιγμή στην 1η θέση της Stoiximan Basket League και στην 2η θέση της EuroLeague.

Σε αυτό το διάστημα ο Αμερικανός έχει εξελιχθεί σε πολύτιμο γρανάζι της ομάδας, αριθμώντας 12.4 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ μέσο όρο με 50% στα τρίποντα σε 22 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League και 14.8 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 3 ασίστ μέσο όρο σε 27 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague, χωρίς να έχει αστοχήσει ακόμα σε βολή σε αυτές τις δύο διοργανώσεις.

Σε περίπτωση που ο Αμερικανός αποδεχθεί την πρόταση των "πράσινων", τότε ο Παναθηναϊκός AKTOR θα έχει "κλειδώσει" στο ΟΑΚΑ μέχρι το 2026 μία εξαιρετικά ποιοτική τετράδα γκαρντ, αφού "δεμένοι" με συμβόλαιο μέχρι τότε είναι ακόμα οι Κώστας Σλούκας, Λούκα Βιλντόσα και Τζέριαν Γκραντ (μένει μόνο η ανακοίνωση), ξεκινώντας από πλεονεκτική θέση την σεζόν 2024/25.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ