ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Θλάση Σλούκας και Χουάντσο, εκτός με Προμηθέα, στόχος να προλάβουν το Final Four

EUROLEAGUE 2023-2024 /  -
EUROLEAGUE 2023-2024 / - EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τους Κώστα Σλούκα και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στον Προμηθέα (10/5, 20:15, ΕΡΤ3, Match Center από το SPORT24). Θλάση στη γάμπα έχουν υποστεί αμφότεροι. Στόχος να είναι ετοιμοπόλεμοι για το Final Four.

Εκτός δωδεκάδας έμειναν οι Κώστας Σλούκας και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ για την εξ αναβολής αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Προμηθέα Πάτρας (10/5, 20:15, ΕΡΤ3, Match Center από το SPORT24), αφού αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού από το Game 5 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Θυμίζουμε πως ο Σλούκας ένιωσε τράβηγμα στη γάμπα στο πρώτο μέρος του Game 5 και αγωνίστηκε για μερικά λεπτά με πόνους και ενοχλήσεις στο δεύτερο. Όπως φάνηκε μετά από τις εξετάσεις ο αρχηγός του τριφυλλιού έχει υποστεί θλάση στη δεξιά γάμπα, ενώ θλάση στην αριστερή γάμπα έχει ο Ισπανός φόργουορντ. Και οι δύο παίκτες ακολουθούν θεραπευτική αγωγή και ο στόχος είναι να καταφέρουν να προλάβουν το Final Four, που θα γίνει στο Βερολίνο από τις 24 έως τις 26 Μαΐου.

Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού AKTOR: Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Μωραΐτης, Μπαλτσερόφσκι, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Μήτογλου και Μαντζούκας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ