ΑΙΓΑΛΕΩ

Παναθηναϊκός-Αιγάλεω: 103-77

Παναθηναϊκός-Αιγάλεω: 103-77
Σπανούλης

O Παναθηναϊκός έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στο Αιγάλεω (103-77) ενόψει του αγώνα με τη Μάλαγα

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να επιβάλλει από το ξεκίνημα τον δικό του ρυθμό προκειμένου να μην επιτρέψει στο Αιγάλεω να βρίσκεται κοντά στο σκορ.
Οι πρωταθλητές είχαν πολυφωνία στην επίθεση και από πολύ νωρίς η διαφορά ήταν σε διψήφιο αριθμό. Αξίζει να σημειωθεί όμως, ότι μετά τα μέσα της δεύτερης περιόδου οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς χαλάρωσαν κάτι οποίο εκμεταλλεύτηκε το Αιγάλεω και μείωσε στους τέσσερις (35-31) στο 17' έπειτα από εύστοχο τρίποντο που σημείωσε ο Ντόνι ΜακΓκραθ.

Στη συνέχεια οι "πράσινοι" απάντησαν άμεσα και αποκατέστησαν την τάξη καθώς στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου προηγήθηκαν με 46-33.

Η επανάληψη ανήκε ολοκληρωτικά στον Παναθηναϊκό που επιδίωξε να μην αφήσει περαιτέρω περιθώρια στους φιλοξενούμενους που μέχρι εκείνο το σημείο ήταν κοντά στο σκορ.

Oι "πράσινοι" συνέχισαν να κάνουν επίδειξη δύναμης έχοντας επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων με 13/22 τρίποντα και μετέτρεψαν την αναμέτρηση σε μία καλή προπόνηση ενόψει του παιχνιδιού με τη Μάλαγα. Από το Αιγάλεω ξεχώρισε ο Ντόνι ΜακΓκραθ ο οποίος τελείωσε την αναμέτρηση με 24 πόντους.

Για τα στατιστικά του Παναθηναϊκού και του Αιγάλεω πατήστε εδώ

Τα δεκάλεπτα: 22-11, 46-33, 66-49, 103-77

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Γιασικεβίτσιους 15 (3), Κέτσμαν, Σπανούλης 14 (1), Περπέρογλου 4, Μπατίστ 10, Φώτσης, Χατζηβρέττας 12 (4), Νίκολας 10 (3), Τσαρτσαρής 13, Διαμαντίδης 4, Πέκοβιτς 6, Σάκοτα 15 (2).

Αιγάλεω (Ζευγώλης): Γκάμπρανς 9, Αγγελόπουλος Δ., Τέιλορ 7, Κουπίδης 5 (1), Χάρντιν 7, ΜακΓκραθ 24(4), Μαγγουνής 4, Αγγελόπουλος Ν. 2, Τζιγκουνάκης, Καλλινικίδης 10, Γκρούνχαϊντ 9 (1τριπ., 10ριμπ.), Γκιζόγιαννης.

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης σχολίασε: " Ήμασταν σοβαροί πλην από κάποιες στιγμές κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Το Αιγάλεω ήρθε να κάνει το παιχνίδι του και διαβάσαμε καλά την άμυνα του. Είναι σημαντικό ότι όλα τα παιδιά έπαιξαν και είχαν στο μυαλό τους τον σημαντικό αγώνα με τη Μάλαγα και όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι. Στη διακοπή θα δουλέψουμε για τόσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος όσο και της Ευρωλίγκας".

O Γιώργος Ζευγώλης από την πλευρά του ανέφερε: " Είδα κάποια πράγματα που ήθελα και έμεινα ευχαριστημένος. Έχουμε καλό ρόστερ και η παραμονή είναι στο χέρι μας".


















TAGS ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ