ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιτούδης: "Μία αρχή καλών παιχνιδιών"

Ιτούδης: "Μία αρχή καλών παιχνιδιών"
Ιτουδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την μοναδική τους προπόνηση ενόψει της Κυριακάτικης (17:00) αναμέτρησης με το Αιγάλεω έκαναν οι "πράσινοι"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε εν όψει του ματς: " Θα πρέπει να επαναλάβουμε: Όλοι μας οι αγώνες για το ελληνικό Πρωτάθλημα παραμένουν σημαντικοί. Το ζητούμενο παραμένει το ίδιο. Θα προετοιμαστούμε για την αναμέτρηση με το Αιγάλεω, αναζητώντας τη νίκη, αλλά και το να ξαναβρούμε το ρυθμό μας. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις οι οποίες θα μας δώσουν τα αποτελέσματα που διεκδικούμε όχι μόνο στον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά και σε αυτούς που θα ακολουθήσουν".

Αναφορικά με το ματς ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε: " Πιστεύω ότι για μας θα πρέπει να αποτελέσει αυτός ο αγώνας την αρχή μια σειράς καλών παιχνιδιών και νικών. Είχαμε δύο άσχημα επιθετικά παιχνίδια και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Παρτίζαν είχαμε κακή επιθετική προσαρμογή και παρουσία".

" Ήταν το χειρότερο παιχνίδι επιθετικά που έχουμε κάνει, δεν σκοράραμε απ' έξω, κάναμε λάθη, είχαμε βιαστικές αποφάσεις. Θέλουμε ένα καλό παιχνίδι με το Αιγάλεω και στο transition και στο πέντε εναντίον πέντε, σεβόμενοι όπως πάντα τον αντίπαλό μας".

Συγκρίνοντας το Αιγάλεω που θα παρουσιαστεί στο ματς της Κυριακής με εκείνο που είχαν αντιμετωπίσει οι "πράσινοι" στον πρώτο γύρο, ο συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξήγησε: " Υπάρχουν αρκετές διαφορές στο Αιγάλεω με πρώτη και βασική διαφορά την αλλαγή προπονητή, ενώ υπάρχουν και νέα πρόσωπα, όπως ο Γκρούνχαϊντ και το Χαρντίν. Είναι ένας αντίπαλος τον οποίο σεβόμαστε και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μάχεται για την παραμονή του στην κατηγορία. Βασικοί άξονες του παιχνιδιού του παραμένουν οι ΜακΓκραθ, Γκάμπρανς και Τέιλορ που έχουν δικές τους φάσεις από πικ εντ ρολ, απομονώσεις ή μονά και διπλά σκριν. Αυτοί θα δημιουργήσουν, αλλά και θα εκτελέσουν από την περιφέρεια".

"Υπάρχει ο Καλλινικίδης που έχει δικές του φάσεις παίζοντας είτε στο 3, είτε στο 4, ενώ μπορεί να παίξει και στο χαμηλό ποστ και με πρόσωπο στο καλάθι. Στο inside game υπάρχουν ο Χαρντίν, ο Γκρούνχαϊντ και ο Σούλης με τον δεύτερο να έχει παίζοντας ως τεσσάρι και τρίποντο και να μπορεί να δημιουργήσει και φάσεις στο χαμηλό ποστ. Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν το Αιγάλεω στο παιχνίδι του όπως ο Μαγγουνής, ο Γκιζόγιαννης και άλλα παιδιά. Στην άμυνα περιμένουμε και ζώνες 3-2 ή 2-3. Το βασικό για εμάς είναι να κάνουμε εμείς μια καλή εμφάνιση, να βρούμε το ρυθμό μας

".

Tέλος, ο Μάικ Μπατίστ εξήγησε: " Έχουμε δύο συνεχόμενες ήττες. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και μαζί στις καλές εμφανίσεις, να βάλουμε τέλος εδώ στα αρνητικά αποτελέσματα. Την Κυριακή έχουμε το Αιγάλεω και την Τετάρτη τη Μάλαγα και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι. Είμαστε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει κάθε φορά που θα μπαίνουμε στο γήπεδο. Πρέπει να συνεχίσουμε να διεκδικούμε και να παίρνουμε νίκες, προχωρώντας στην κανονική περίοδο στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρωλίγκα".







TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ