ΠΑΟΚ

Πάλεψε στα Κανάρια

Πάλεψε στα Κανάρια
Τεχνικό τιμ

Στο δεύτερο και τελευταίο του φιλικό επί ισπανικού εδάφους, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 83-69 από την Γκραν Κανάρια

Ο ΠΑΟΚ με κορυφαίο τον Ντιαρά πάλεψε στα ίσια απέναντι στην Γκραν Κανάρια, στο 30΄ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 65-58, με την ισπανική ομάδα το φιλικό αυτό να ήταν και το τελευταίο της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά.
Τα δεκάλεπτα: 27-18, 43-33, 65-58, 83-69.

Γκραν Κανάρια: Μάσι 6, Σαβανέ 4, Ντέιβιντ 7(1), Γκουερά 6(1), Νόρις 15(2), Πέρεθ 3(1), Φρίλαντ 2, Μόραν 6(2), Ίνγκλις 23(3), Μπάλντο 4, Φερνάντεθ 7.

ΠΑΟΚ: Χόρβατ 7, Βεργίνης 6, Βασιλείου 2, Ντιαρά 15(2), Χαριτόπουλος 2, Σφέικος 2, Χάμφρεϊ 5(1), Δεμερτζής 4, Τσιάκος 13, Σόντερς 5, Μαριάνοβιτς 6.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ σύμφωνα με το δρομολόγιό της είναι να ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής της για την Θεσσαλονίκη αύριο το πρωί και αναμένεται να βρίσκεται στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" το βράδυ.

Με την επιστροφή της ομάδας στην Θεσσαλονίκη, από το πρωί του Σαββάτου δηλαδή, ο Ταμπ Μπάλντγουιν μετά την απόρριψη του Φόγκελ θα συνεχίσει την αναζήτηση του βασικού πλέι μέικερ για τη νέα χρονιά από την κοινοτική αγορά με τον ίδιο να επιθυμεί εκ νέου την απόκτηση του 30χρονου Γαλλοαλγερινού Αλί Μπουζιάν.

Εμπόδιο στην περίπτωσή του παραμένει το ότι δένεται με συμβόλαιο με την γαλλική Ντιζόν κάτι που σημαίνει ότι για να το σπάσει θα πρέπει να καταβληθεί κάποιο ποσό.

Το εμπόδιο αυτό είναι και εκείνο που είχε εμποδίσει την ολοκλήρωση της μεταγραφής όταν αφού ο Μπουζιάν είχε έρθει στην Θεσσαλονίκη και δοκιμάστηκε από την Μπάλντγουιν στην επιστροφή του στην Γαλλία δεν μπόρεσε να μείνει ελεύθερος.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μάλιστα δείχνει να μην σκέφτεται σε κανένα σημείο να πειράξει κάποιο από τα υπάρχοντα κομμάτια του παζλ του ρόστερ του, κάτι που σημαίνει ότι δεν τίθεται θέμα ούτε Χάμφρεϊ αλλά πολύ περισσότερο Σόντερς.

Στα εκτός αγωνιστικά στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ φέρεται να διεκδικούν χορηγία από τον ΟΠΑΠ για τη νέα χρονιά καθώς και αυτές του φυσικού αερίου και των κρατικών πετρελαίων της ΕΛΠΕ.

*Για τα παραπάνω δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες με ευθύνη του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Εξαιτίας της δικής του συμπεριφοράς, οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι δεν καλύπτουν τις δραστηριότητες της ομάδας.


















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ