ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Π. Αγγελόπουλος: "Να παραιτηθεί ο Οικονομίδης"

Π. Αγγελόπουλος: "Να παραιτηθεί ο Οικονομίδης"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε ότι ο Βασίλης Οικονομίδης θα πρέπει να παραιτηθεί από τη θέση του. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε ότι ο Βασίλης Οικονομίδης θα πρέπει να παραιτηθεί από την προεδρία του ΕΣΑΚΕ.

Μετά το τέλος τη συνέντευξης Τύπου ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος εμφανίστηκε στην αίθουσα προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

" Θέλω να κάνω μια δήλωση και επίσημα. Για το περίφημο 3-2 και ότι δεν το λέει επίσημα ο κύριος Οικονομίδης. Η Επίτροπη Πρωταθλήματος είπε στον κύριο Σταυρόπουλο, Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, πως το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 3-2 και πως αυτοί που ψήφισαν υπέρ στο να γίνουν τελικοί ήταν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

Το ότι ο ΚΑΟΔ και ο Οικονομίδης αποφάσισαν για το αν θα γίνουν τελικοί ή όχι πριν το φάιναλ-φορ, μαρτυρά το που έχουμε φτάσει. Τα σχόλια δικά σας".

Για την τοποθέτηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς επί του θέματος ανέφερε: " Δεν θα σχολιάσω το τι έχει πει ο κ. Ομπράντοβιτς. Τον κ. Οικονομίδη θα τον σχολιάσω, όμως, να παραιτηθεί γιατί έδειξε πως είναι ανίκανος και δεν κάνει μετά τα σημερινά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ