ΠΑΟΚ

Ουέσον: "Σημαντικό κίνητρο"

Ουέσον: "Σημαντικό κίνητρο"
Ουέσον

Ο Κ'Ζελ Ουέσον μιλάει για τον ΠΑΟΚ, τα κίνητρα, τον Δρόσο και τους στόχους του για τη φετινή σεζόν

-Τι περιμένεις από τη συνεργασία σου με τον ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν;


"Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ιστορική ομάδα που πέρασε όμως πολλές περιπέτειες τα τελευταία χρόνια και ξεκινά μία νέα προσπάθεια από την αρχή. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό το κίνητρο να συμμετέχεις σε μία τέτοια προσπάθεια, σε μία τέτοια ομάδα που έχει αυτή τη δύναμη κι αυτό που ξέρω είναι ότι θα είμαι σε ομάδα που κάθε μέρα θα προσπαθεί και θα τα δίνει όλα στο γήπεδο και θα πρέπει να είναι υπερήφανοι όσοι φορούν τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι θα προσπαθήσουμε και θα πετύχουμε το καλύτερο. Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται".



-Γιατί πήρες την απόφαση να έρθεις ξανά στην Ελλάδα, αλλά αυτή τη φορά για τον ΠΑΟΚ;



"Ο κ. Δρόσος ήταν ο βασικότερος λόγος που πήρα την απόφαση να έρθω στον ΠΑΟΚ. Και σαν επιχειρηματίας, αλλά και σαν άνθρωπος είναι εξαιρετικός. Πιστεύω ότι θέλει να χτίσει μία ομάδα από την αρχή και να την κάνει δυνατή. Νομίζω ότι μπορεί να το κάνει και για αυτό άλλωστε θα είμαστε εμείς εδώ. Σαν επιχειρηματίας πιστεύω ότι έχει φοβερές ιδέες, νομίζω ότι τώρα έχει μάθει αρκετά και ξέρει καλύτερα τι πρέπει να κάνει κι αυτή η προσπάθεια που κάνει θα έχει μεγάλη επιτυχία. Το πιστεύω και για αυτό είμαι εδώ".



-Τι μπορούμε να περιμένουμε από σένα. Εκτός από τα ριμπάουντ φυσικά…



"Σκληρή δουλειά κάθε φορά που θα μπαίνω στο γήπεδο, πολλή ενέργεια και ένα παίκτη που παίζει με καρδιά για την ομάδα του"
.

-Τι είναι αυτό που θυμάσαι από τα τέσσερα παιχνίδια που έχεις παίξεις ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ;



"Ο ΠΑΟΚ έχει ιδιαίτερα θερμούς οπαδούς που πρέπει να αγαπούν πολύ την ομάδα τους για να βρίσκονται πάντα στο γήπεδο και στις καλές, αλλά και στις κακές στιγμές. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι υπερήφανοι κι αυτή θα είναι η δική μας δουλειά, να τους κάνουμε υπερήφανους για την ομάδα, κάθε φορά που θα έρχονται στο γήπεδο".


|-Τι μπορείς να υποσχεθείς στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που περιμένουν πολλά από σένα;



"Δεν μπορώ να δώσω υποσχέσεις, αλλά να πω με σιγουριά ότι θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε αγώνα, θα δίνω ενέργεια και πάντα θα προσπαθώ για το καλύτερο. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, θα πρέπει να ξέρουν ότι θα έχουν μπροστά τους μία νέα ομάδα, με δέκα νέους παίκτες και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος για να μπορέσει να αποδώσει αυτή η ομάδα όπως πρέπει. Στο τέλος όμως θα είναι όλοι τους ευχαριστημένοι. Το πιστεύω. Η χημεία σε μία ομάδα είναι κάτι πολύ σημαντικό, αλλά θα χρειαστεί χρόνος και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να μας κρίνουν στο τέλος, και όχι στην αρχή, για να μην αδικήσουν κανέναν".


TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ