FINAL FOUR 2023

Ουατάρα: "Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της EuroLeague, ελπίζω να τους νικήσουμε και 3η φορά φέτος"

Ο Γιακούμπα Ουατάρα με την φανέλα της Μονακό
Ο Γιακούμπα Ουατάρα με την φανέλα της Μονακό EUROKINISSI - ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Ο Γιακούμπα Ουατάρα της Μονακό είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Ολυμπιακό ενόψει του ημιτελικού στο Final Four του Κάουνας, χαρακτηρίζοντας την ομάδα του Πειραιά ως την καλύτερη στην Ευρώπη, για να προσθέσει πως ελπίζει ότι η Μονακό θα νικήσει για 3η φορά φέτος τους "ερυθρόλευκους".

Το Final Four του Κάουνας πλησιάζει (19-21/5) και ο Γιακούμπα Ουατάρα ανυπομονεί για ον ημιτελικό της Μονακό με τον Ολυμπιακό (19/5, 18:00), κάτι που δεν έκρυψε στις δηλώσεις του, φροντίζοντας πάντως να αποθεώσει τους "ερυθρόλευκους".

Ο γκαρντ/φόργουορντ της Μονακό παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο σάιτ της Μονακό και όταν η κουβέντα πήγε στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό ανέφερε αρχικά: "Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην EuroLeague. Τελείωσε την κανονική περίοδο στην πρώτη θέση. Είναι μία ομάδα που μας αρέσει να παίζουμε απέναντί της, ενώ φέτος την νικησαμε εντός και εκτός έδρας".

Ακολούθως ο Ουατάρα έπλεξε το εγκώμιο του συνόλου του Γιώργου Μπαρτζώκα: "Έχουν ποιότητα σε κάθε θέση, ο κίνδυνος έρχεται από παντού. Ο Βεζένκοβ, ο Σλούκας και ο Φαλ είναι απλώς μερικοί παίκτες, για να μην αναφερθώ και στους υπόλοιπους".

Κλείνοντας, ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ τόνισε: "Από την στιγμή που τους έχουμε ήδη νικήσει δύο φορές φέτος, ελπίζω να τα καταφέρουμε και τρίτη φορά".

Το φετινό Final Four της EuroLeague μαζί με όλα τα παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, θα είναι αποκλειστικά και για τις επόμενες 5 σεζόν στο Novasports

TAGS FINAL FOUR 2023 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ