ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οστεοχονδρίτιδα στον αστράγαλο ο Κόνιαρης

Οστεοχονδρίτιδα στον αστράγαλο ο Κόνιαρης
INTIME SPORTS

Ο Αντώνης Κόνιαρης ταλαιπωρείται από οστεοχονδρίτιδα στον δεξί αστράγαλο και θα χάσει το Παγκόσμιο Εφήβων, που θα διεξαχθεί στην Κρήτη. Φόβοι και για το Πανευρωπαϊκό. Ποιοι πέρασαν από αντιντόπινγκ κοντρόλ.

Έχετε ακόμη αμφιβολίες για το πόσο έχει "πληγωθεί" φέτος ο Παναθηναϊκός από τραυματισμούς; Αφήστε κατά μέρους τη θλάση του Εστέμπαν Μπατίστα και την απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη από το αποψινό παιχνίδι. Το νέο πρόβλημα του "τριφυλλιού" αφορά τον Αντώνη Κόνιαρη, ο οποίος μπορεί να μην είχε χρόνο συμμετοχής σε επίσημα παιχνίδια, αλλά... την έπαθε κι αυτός.

Ο 18χρονος πόιντ γκαρντ ταλαιπωρείται από οστεοχονδρίτιδα στο δεξί αστράγαλο και θα χάσει το Παγκόσμιο Εφήβων της Κρήτης (σ.σ.: ξεκινάει στις 27/6), την ώρα που υπάρχουν φόβοι πως δεν θα δώσει το "παρών" ούτε στο Πανευρωπαϊκό του Βόλου. Ακόμη ένας κρίκος στην αλυσίδα των τραυματισμών, για το "τριφύλλι".

Ποιοι πέρασαν από έλεγχο

Παρεμπιπτόντως, μετά το τέλος της αναμέτρησης τρεις παίκτες από κάθε ομάδα πέρασαν από αντιντόπινγκ κοντρόλ. Για τον Παναθηναϊκό αυτοί που έδωσαν δείγμα ήταν οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Ντι Τζέι Κούπερ και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ