ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Οριστικά στο Βελιγράδι τα εντός έδρας ματς της Μακάμπι Τελ Αβίβ, η EuroLeague ενέκρινε τα αιτήματα των Ισραηλινών

EUROLEAGUE 2023-2024 / PLAY OFF /  - .  (EUROKINISSI)
Οι φίλοι της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ EUROKINISSI SPORTS

Οριστικά στο "Αλεξάνταρ Νίκολιτς" θα δώσει τα εντός έδρας παιχνίδια της στην EuroLeague η Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς η διοργανώτρια ενέκρινε τα αιτήματα των Ισραηλινών για τα γήπεδα στα οποία θα φιλοξενηθούν οι αγώνες τους, μέχρι να λήξει ο πόλεμος στη χώρα.

Στο "Αλεξάνταρ Νίκολιτς" θα δώσει τα εντός έδρας παιχνίδια της στην EuroLeague η Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη νέα σεζόν (2024/25), καθώς η διοργανώτρια ενέκρινε τα αιτήματα των Ισραηλινών, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών των τελευταίων ημερών.

Τόσο η Χάποελ Ιερουσαλήμ, όσο και η Χάποελ Τελ Αβίβ θα φιλοξενηθούν στη "Σάμοκοβ Αρένα" της Βουλγαρίας για τους αγώνες στο πλαίσιο του EuroCup, ενώ η EuroLeague Basketball ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί την εμπόλεμη κατάσταση στο Ισραήλ και θα γνωστοποιήσει νέες αποφάσεις, όταν υπάρξουν νέες πολιτικές εξελίξεις και επέλθει η κανονικότητα στη χώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της EuroLeague:

"Η Euroleague Basketball ενέκρινε τους εναλλακτικούς χώρους όπου οι ισραηλινές ομάδες θα μπορούν να παίζουν τους εντός έδρας αγώνες τους το 2024-25, εάν η αδυναμία φιλοξενίας αγώνων στο Ισραήλ λόγω της τρέχουσας κατάστασης συνεχιστεί.

Η Maccabi Playtika Tel Aviv πρότεινε να φιλοξενήσει όλους τους εντός έδρας αγώνες της στο Aleksandar Nikolic Hall στην πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, ενώ η Hapoel Bank Yahav Jerusalem και η Hapoel Shlomo Tel Aviv πρότειναν να παίξουν τους εντός έδρας αγώνες τους στο Samokov Arena στο Σάμοκοβ της Βουλγαρίας.

Οι ισραηλινές ομάδες έπαιξαν τους εντός έδρας αγώνες τους την περασμένη σεζόν σε εναλλακτικούς χώρους, λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια που προέρχονται από τη συνεχιζόμενη ένοπλη σύγκρουση στην περιοχή, με στόχο πάντα να επιτευχθεί η ασφάλεια και η ευημερία των παικτών, του προσωπικού και των φιλάθλων.

Η Euroleague Basketball θα συνεχίσει να παρακολουθεί την εξέλιξη της κατάστασης, παραμένοντας σε επαφή με όλα τις εμπλεκόμενες πλευρές και θα ανακοινώσει οποιεσδήποτε τροποποιήσεις σχετικά με τις παραπάνω αποφάσεις σε περίπτωση που η κατάσταση στην περιοχή επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς".

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ