ΑΡΗΣ

Ώρα διαβατηρίου για Μάσεϊ

Ώρα διαβατηρίου για Μάσεϊ
μασεϊ

Στις αρχές της εβδομάδας όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί το σίριαλ του σλοβάκικου διαβατηρίου του Μάσεϊ

Συγκεκριμένα στις αρχές της εβδομάδας ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, θα ταξιδέψει για την Μπρατισλάβα όπου θα βρεθεί στα γραφεία της ομοσπονδίας της χώρας για να το πάρει απευθείας στα χέρια του. Η εξέλιξη αυτή θα βάλει τέλος σε ένα σίριαλ που κράτησε ούτε λίγο ούτε πολύ παραπάνω από έξι μήνες με τον Μάσεϊ να αποκτά το δικαίωμα να αγωνίζεται πλέον ως κοινοτικός.
Από την στιγμή λοιπόν που το σλοβάκικο διαβατήριο του Αμερικανού φόργουορντ θα βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων του Άρη στη συνέχεια θα δηλωθεί στον ΕΣΑΚΕ ως ο τέταρτος κοινοτικός για τη νέα χρονιά. Με την εξέλιξη αυτή ο Μάσεϊ θα μπορέσει να δώσει κανονικά το παρών στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος στην Πάτρα κόντρα στην Ολυμπιάδα.

Όσο για το τι λέει ο ίδιος ο Μάσεϊ σχετικά με την υπόθεση του σλοβάκικου διαβατηρίου του; Δείχνει αισιόδοξος και δηλώνει: " Ξέρω ότι όλα πάνε καλά και περιμένω το διαβατήριο για να κλείσει οριστικά το θέμα. Επιτέλους για να μπορέσουμε όλοι να ηρεμήσουμε".

"Δεν θα ταξιδέψω στην Σλοβακία, το έχει τακτοποιήσει η διοίκηση, προκειμένου να μείνω στην Ελλάδα και να παραμείνω συγκεντρωμένος στην προετοιμασία της ομάδας. Όλα πάντως είναι ΟΚ

".

Όσο για την συνέχεια της προετοιμασίας του Άρη τόνισε πως: " Χρειαζόμαστε δουλειά, αυτό είναι δεδομένο και καθημερινά προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι μέχρι την έναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Σίγουρα στην επίθεση έχουμε δείξει αρκετά καλά στοιχεία και πρέπει να γίνουμε δυνατοί και στην άμυνα. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι στην άμυνα και με την σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε όπως και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη. Όπως πρέπει να είναι έτοιμη για την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και της Ευρωλίγκας".

Αναφορικά με το μεθαυριανό φιλικό στο Αλεξάνδρειο με τον Κολοσσό Ρόδου όπου θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια του Άρη της νέας χρονιάς μπροστά στους φιλάθλους του ο Μάσεϊ φρόντισε να κάνει το δικό του κάλεσμα λέγοντας: " Θέλω και πάλι να βρεθώ στο γήπεδο και να δω τους φιλάθλους μας. Τους περιμένω όλους, τους καλώ να είναι εκεί, δίπλα μας. Ελάτε όλοι την Κυριακή είναι τα λόγια μου προς τους φιλάθλους μας".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ